Noutati :

Procurorii au stabilit cauzele accidentului din Muntenegru in care au murit 18 turisti romani

3 august, 2013 - 04:52 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EXTERN
0

Un procuror muntenegrean a anuntat ca viteza excesiva s-a aflat la originea accidentului din luna iunie in care a fost implicat un autocar romanesc, in care au murit 18 romani si 30 au fost raniti, a informat sambata cotidianul Vijesti.

soferul autocarului, care si-a pierdut viata in accident, „rula cu 80 de kilometri la ora, adica dublu fata de viteza maxima admisa” pe acea portiune de drum, a declarat procurorul insarcinat cu ancheta, Vojislav Grujic, citat de cotidianul muntenegrean in editia sa online.

Gujic, care nu a furnizat cotidianului Vijesti alte detalii despre accident, nu a putut fi contactat sambata, precizeaza AFP, citata de Agerpres.

Accidentul autocarului, care transporta turisti romani aflati in vacanta, a avut loc la 23 iunie la Grlo, la circa 40 kilometri nord de Podgorita. Vehiculul, cu 47 de persoane la bord, a derapat pe un pod la Zdijelo, in apropiere de manastirea Moraca, si s-a prabusit in gol 40 de metri, cazand intr-o rapa la care accesul era dificil.

Accidentul s-a produs pe un drum ingust si extrem de periculos. Pe respectiva sosea au loc frecvent accidente de circulatie, iar traficul este deosebit de aglomerat pe perioada sezonului turistic.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor