Noutati :

Probleme la taberele scolare din Timis. S-au dat primele avertismente!

31 iulie, 2015 - 11:45 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Inspectorii Directiei de Sanatate publica Timis au controlat taberele scolare, cea de la Cheveresu Mare si cea de la Poeni Strambu, iar in urma verificarilor au dat avertismente si au fixat termene de indreptare a neregulilor.

Astfel, la tabara de la Cheveresu Mare, zona verde, desi este intretinuta de personalul angajat, aceasta nu este imprejmuita corespunzator.

La tabara de la Poeni Strambu paturile sunt supraetajate si nu sunt dulapuri suficiente pentru toti copiii, astfel ca unii dintre cei cazati aici sunt nevoiti sa isi tina lucrurile pe jos.

De asemenea, in cabinetele medicale nu sunt dulapuri corespunzatoare.

Am luat legatura cu cei de la Directia pentru Tineret si Sport Timis si le-am transmis care sunt neregulile gasite. Am dat termene si un avertisment, in urma controalelor”, a declarat Viorica Dumitru, director adjunct al DSP Timis.

De cealalta parte, reprezentantii Directiei care are in subordine si taberele scolare spun ca toate aceste nereguli sunt in curs de rezolvare, mai putin gardul imprejmuitor, deoarece acesta ar trebui sa fie montat pe o suprafata mare si nu sunt bani pentru aceasta. De asemenea, teracotele, care aveau o valoare sentimentala pentru unii angajati ai taberelor, au fost deja daramate si pe locul acestora urmeaza sa se monteze dulapuri.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...