Noutati :

Probleme la alte 21 de localuri din Timisoara si Lugoj, gasite de pompieri. Iata lista cluburilor si restaurantelor si ce amenzi uriase au dat?

13 noiembrie, 2015 - 12:36 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. In aceasta saptamana, pompierii din Timis au mai controlat localuri din Timisoara si Lugoj si au gasit o serie de nereguli. Este vorba de 21 de operatori economici care functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu sau cu modificari la constructii fata de documentatiile tehnice pentru care a fost emisa autorizatia de securitate la incendiu.

Lista localurilor cu nereguli:

– SC Hababo SRL The Note Pub Timisoara;
– SC Liria`S SRL Lugoj;
– S.C. BUORMO CLUB S.R.L. – Club D’Arc Timisoara;
– SC Cora Expans SRL Restaurant Urban Timisoara;
– S.C. REPULSE BAY S.R.L. Timisoara;
– S.C. ODYNO S.R.L. Lugoj;
– S.C. EPIC SOCIETY S.R.L. Timisoara;
– S.C. CORA S.R.L. Timisoara;
– S.C. INTERMEZZO S.R.L. Timisoara;
– S.C. BIERHAUS S.A. Timisoara;
– S.C. ARTE STRADIVARIUS S.R.L. Timisoara;
– S.C. TABOO PREST S.R.L. Lugoj;
– S.C. TREI DION PIZZA S.R.L. Timisoara;
– S.C. ADI / KETE S.R.L. Lugoj (Blum Cafe);
– S.C. MP WAKE UP CAFE S.R.L. Timisoara- Club Wake Up Cafe;
– S.C. PUB VILLAGE S.R.L. Timisoara- Bar Village;
– S.C. GREENPUB S.R.L. Timisoara;
– S.C. MATCON S.R.L. Lugoj – Bar Matcon;
– S.C. Solar Fire S.R.L. Club Jarvis;
– S.C. MP Riverside Group SRL;
– S.C. Metropolitan 2000 S.R.L. Restaurant Timisoreana;

Acesti operatori economici au fost sanctionati cu amenzi in cuantum de 506.500 lei, atat pentru lipsa autorizatiei de securitate la incendiu precum si pentru alte nereguli constatate, fiind cuprinse in planul de control pentru perioada urmatoare in vederea indeplinirii si respectarii tuturor masurilor de aparare impotriva incendiilor.

Va reamintim, zilele trecute pompierii s-au intalnit cu patronii de cluburi, localuri si restaurante din Timisoara unde au dezbatut problema autorizatiilor. Oamenii s-au plans ca nu pot obtine documentatia necesara in timp util, intrucat exista un singur specialist care isi poate pune iscalitura pe acte, in vreme ce avem in Timis peste 3000 de localuri ce au nevoie de evaluare.

CITESTE SI: Sa stam cu autospeciala in fata clubului, cu furtunul tras inauntru! Ce au cerut patronii cluburilor din Timisoara la intalnirea cu pompierii de la ISU BanatInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...