Noutati :

Probleme cu apa la Timisoara. Zeci de mii de oameni afectati

10 iunie, 2019 - 02:27 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Vor fi probleme cu apa, la Timisoara, in toate cartierele din nordul orasului.

Reprezentantii Aquatim anunta ca urmeaza sa fie finalizata lucrarea de reabilitare a magistralei de nord, pe strada Matasarilor, astfel ca este nevoie ca, pret de o zi, sa intrerupa apa pe anumite strazi. Se va inlocui tronsonul de retea de pe strada Matasarilor, apartinand magistralei de alimentare cu apa a partii de nord a orasului.

Ultima etapa a lucrarii, conectarea conductei noi la reteaua de distributie va fi eecutata in intervalul 13 iunie, ora 3 AM- 14 iunie, ora 4 AM. In acest interval se va opri alimentarea cu apa pe strazile Matasarilor, Intrarea Carului si Uzinei.

Pe de alta parte, presiunea apei va fi redusa pe strazile Frederic Mistral, Eugen Longinescu, Moldovei si Aleea Ghirodei, dar si in zonele de blocuri Lipovei, Ion Ionescu de la Brad, Aradului, Torontalului, UMT, Dorobantilor, Mircea cel Batran si Matei Basarab. Se va lucra la intersectia strazii Matasarilor cu Uzinai si Aleea Ghirodei.

Lucrarea face parte din programul de investitii al Societatii Aquatim pentru modernizarea retelei de apa a Timisoarei si consta in inlocuirea unui tronson de conducta din fonta ductila, cu diametrul de 1000 mm, in lungime de 480 de metri.

Lucrarea a inceput in martie 2018 si a costat 2,2 milioane de lei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...