Noutati :

Probleme cu apa in doua localitati importante din Timis

29 ianuarie, 2020 - 10:50 AM
Autor: Redactie      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Vor fi probleme cu apa in Buzias si la Sinersig. Daca la Buzias se va intrerupe timp de mai multe ore, la Sinersig va fi presiunea scazuta pentru o perioada.

Astfel, joi, in data de 30 ianuarie, intre orele 9.00 si 13.00 se va intrerupe furnizarea apei in Buzias, pe strazile Principala si Grivitei, pentru a fi remediat un defect la reteaua de apa din zona.

In ziua urmatoare, vineri, 31 ianuarie, intre orele 9.00 si 12.00, presiunea apei va fi scazuta in Sinersig, din cauza spalarii retelei de alimentare cu apa a localitatii. Spalarea conductelor de apa se face periodic, in cadrul programului de mentenanta preventivă desfasurat de Aquatim, pentru asigurarea calitatii apei.

Pe durata lucrarilor si la reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurta durata, reprezentantii Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Consumatorii sunt rugati sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...