Problema datoriilor Colterm sa fie rezolvata printr-un credit contractat de Primaria Timisoara! Cine spune asta?

TIMISOARA. Consilierii locali al PSD sunt cei care au venit cu propunerea. Ei cred ca datoriile societatii de termoficare a Timisoarei, Colterm, pot fi achitate doar daca Primaria Timisoara contracteaza un credit cu care va plati apoi aceste datorii.

Liderul consilierilor locali ai PSD, Alfred Simonis spune ca de doi ani de zile Colterm nu a mai cumulat datorii, insa vechile datorii, cele istorice, au ramas inca.

Colterm, aceasta societate in care de 2 ani de zile lucrurile merg mai bine, e adevarat cu ajutorul guvernului s-a reusit aducerea de profit, mic, evident, desi societatea e pe un drum bun. Nu poate recupera anii in care a fost pe pierdere si are nevoie de sprijinul Consiliului Local Timisoara. Pot condamna modul in care s-a comunicat, desi eu nu am autoritate, dar pot sa constat ca s-a comunicat dezastruos pe acest subiect. O solutie pe care o vad cei de la Colterm si cu care suntem de acord ar fi aceea in care Colterm poate sa gestioeze creantele pe care le are la Primaria Timisoara. CLT poate lua un credit cu care sa plateasca datoriile”, a spus Alfred Simonis.

Consilierul local a mai spus ca s-a interesat si a aflat ca cei de la Colterm au nevoie de 50-80 milioane de lei pentru a acoperi datoriile.

La inceputul acestei luni, timisorenii au ramas fara apa calda timp de 24 de ore din cauza datoriilor pe care le are Colterm la furnizorul de gaze naturale. O parte din aceasta datorie a fost achitata, astfel ca a fost reluata furnizarea apei calde.

CITESTE SI: Fara apa calda in toata Timisoara! Ce s-a intamplat? UPDATE: Reactia Colterm!

CITESTE SI: EXCLUSIV! Adevaratele DATORII ale Colterm, dezvaluite de E.ON! Iata cat mai are de plata societatea de termoficare din Timisoara! Nicolae Robu se lauda ca a adus-o pe plus!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.