Noutati :

Pro Romania Timis: Florin Nistor poate candida la Lugoj, ii da fiori reci lui Francisc Boldea

22 august, 2020 - 05:18 PM
Autor: Redactie      
Categorie: POLITIC
0

TIMIS. Victorie in instanta pentru candidatul Pro Romania la Lugoj. Florin Nistor poate candida, in ciuda contestatiilor depuse de PSD, dupa ce Tribunalul Timis a decis sa le respinda.

La Lugoj s-a făcut dreptate și reprezentantul Pro România Timiș, Florin Nistor Dumitru, va candida la funcția de primar al municipiului, în ciuda atacurilor venite din partea actualului edil, Francisc Boldea. După ce vremelnicul primar PSD a contestat candidatura lui Florin Nistor Dumitru, Judecătoria Lugoj a admis solicitarea, însă Pro România Timiș s-a adresat instanței superioare, în speță Tribunalul Timiș. Astăzi, judecătorii au dat dreptate candidatului Pro România, Florin Nistor Dumitru, care poate merge mai departe în lupta electorală, cu toată opoziția lui Francisc Boldea și a organizației PSD Lugoj„, transmit reprezentantii Pro Romania Timis.

Vine sfârșitul la Lugoj, iar acest lucru îl simte și Francisc Boldea. Apucăturile de vătaf, pornirile securisto-comuniste nu îi fac bine, însă teama înfrângerii îl orbește pe actualul primar al Lugojului, care contestă și atacă tot ce mișcă în jurul său din dorința de a nu a avea contracandidați. Florin Dumitru merge mai departe, candidează cu șanse reale de câștig, iar acest lucru îi dă fiori reci lui Francisc Boldea. S-a făcut dreptate și mă bucur pentru Florin, un om de calitate, adevărata alternativă la actuala administrație din Lugoj”, a declarat Adrian Pau, coordonatorul Pro România Timiș.

FOTO: lugojexpressInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...