Noutati :

Pro Romania si-a depus candidaturile pentru Primarie si Consiliul Local

17 august, 2020 - 03:25 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: POLITIC
0

TIMISOARA. Echipa Pro Romania a depus luni candidaturile la posturile de primar si consilieri locali.

Medicul Marius Craina, alaturi de Roxana Iliescu sau Adam Craciunescu, oameni aflati in fruntea listei de candidati pentru alegerile locale, au fost cei care au depus dosarele de candidatura si listele cu semnaturi la Biroul Electoral de Circumscriptie Timisoara.

Am plecat in aceasta competitie manati doar de o singura dorinta, aceea de a castiga functia de primar si cat mai multe functii de consilieri locali, pentru a duce la indeplinire tot ceea ce ne-am propus pentru orasul nostru. Avem un singur scop, pe care cu totii vom incerca prin toate mijloacele, toata experienta si energia noastra sa il ducem la indeplinire, si anume cresterea calitatii vietii locuitorilor municipiului Timisoara. Avem o echipa experimentata, extrem de bine pregatita din punct de vedere profesional, o echipa de oameni entuziasti, care a intrat in aceasta competitie cu gandul de a face bine. Sunt convins ca prin programul pe care l-am propus pentru municipiul Timisoara, prin realizarea acestui program in urmatorii ani de zile, vom duce Timisoara acolo unde era odinioara, si anume intre orasele fruntase, de mandrie ale Romaniei, recunoscut pe plan national si international. Timisoara are nevoie astazi de o schimbare rapida, pentru ca directia pe care am urmat-o in ultimii ani de zile a fost una gresita. Ne-am lovit de promisiuni, doar de anumite dorinte manate de grupuri de interese care sub nicio forma nu au facut bine municipiului nostru. Traiesc in Timisoara de peste 55 de ani si mi se rupe sufletul cand vad alte orase din Romania cum infloresc sub ochii nostri si orasul nostru, orasul florilor, recunoscut odinioara ca o perla a vestului Romaniei, a intregului Banat, a intregii tari, unde oamenii veneau cu placere ca sa povesteasca despre minunatele clipe petrecute la Timisoara, a ajuns astazi sa fie intrecut de alte orase. Nu-mi pare rau ca in Romania exista orase care se ridica in mod cu totul si cu totul fulminant, dar fiind timisorean, nascut, crescut si format aici, am o uriasa obligatie fata de orasul meu, sa fac tot ce se poate pentru ca acesta sa ajunga la normalitate, sa redevina ce a fost odinioara si dupa aceea sa cladim un oras pe standarde europene„, a declarat candidatul Pro Romania la functia de primar al Timisoarei, Marius Craina.

Peste 2000 de semnaturi au fost stranse pentru candidatura medicului Marius Craina la functia de primar al orasului.

Lista de candidaturi Pro Romania pentru Consiliul Local:

1. Marius Craina
2. Roxana Iliescu
3 Adam Craciunescu
4. Daniela Radu
5. Ciprian Chihaia
6. Carmen Ioana
7. Ioan Szatmari
8 Vasile Morus
9. Mircea Manole
10. Nicolae Pupazan
11. Petru Malea
12. Nicolae Popa
13. Maria Bugin
14. Olivera Dumitrescu
15. Vasile Cazacu
16. Petrica Gosa
17. Liviu Georgescu
18. Valeriu Mutaf
19. Calin Ignat
20. Camelia Daju
21. Nicolae Ionescu
22. Ion Chirila
23.Sorin Fluierasu
24. Gheorghe Ciobanu
25. Ciprian Ianos
26. Elisabeta Memeti
27. Melinda Duciag
28. Edmund Dandoti
29. Carmen Silaghi
30. Adriana Trandafir
31. Ileana Pupca
32. Cristina Serbescu
33. Vicentiu Orban
34. Radu NeamtuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...