Noutati :

Prioritate zero in 2014 la Spitalul Municipal Timisoara: inceperea lucrarilor de extindere a Unitatii de Primiri Urgente

4 ianuarie, 2014 - 10:24 AM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. In 2014, pe lista investitiilor la Spitalul Municipal din Timisoara, figureaza inceperea lucrarilor la Unitatea de Primiri Urgente , centrul de diagnostic ante natal si dotarea cu aparatura performanta.

“Anul viitor exista un proiect semnificativ al spitalului , pe fonduri europene, cu Primaria Timisoara – lider de proiect, care vizeaza modernizarea completa a unui centru de diagnostic ante natal la Maternitatea si Ginecologia ce apartin de spital“ a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Octavian Mazilu, directorul Spitalului Municipal Timisoara

Anul acesta, Spitalul Municipal Timisoara a derulat doua proiecte pe finantare europeana.

“Ne-am dori ca si celelat proiect, pe care l-am depus anul acesta sa fie aprobat , iar in cazul in care este aprobat, evident vom avea mult de lucru pe aceasta linie“ a adaugat directorul Spitalului Municipal.

Conducerea spitalului considera ca proiectele cu finantare europeana si extinderea Unitatii de Primiri Urgente constituie prioritatile absolute. Pe langa acestea, dotarea cu aparatura medicala a sectiilor este prioritara, pentru ca se doreste ca Spitalul Municipal sa-si perfectioneze serviciile diversificate pe care le ofera, de exemplu, pentru chirurgia de urgenta sau pentru programul oncologic , astfel incat acestea sa fie adaptate celor mai noi descoperiri medicale.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...