Noutati :

Prind contur mai multe podete pe traseul soselei de Centura Sud la Timisoara. Foto

29 august, 2020 - 08:18 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
2

TIMISOARA. Saptamana plina pentru muncitorii de pe santierul Variantei de Ocolire Sud Timisoara. Antreprenorul a profitat de vremea perfecta pentru lucrari si se axeaza pe amenajarea podetelor de pe traseul soselei de centura.

In zona localitatii Utvin, s-au montat prefabricatele acestor podete, s-au executat nivelari ale stratului de forma din balast, pentru a fi adus la cota de drum si s-au facut alte umpluturi cu pamant. S-a realizat acelasi tip de umpluturi si de la DN 59 Timisoara – Moravita catre localitatea Chisoda, unde se incepe si decopertarea stratului vegetal. Tot la podete s-a lucrat si pe sectoarele Chisoda – Giroc si Mosnita Noua – Ghiroda (hidroizolatii, turnare si stabilizare fundatii etc.). Arheologii continua, in paralel, cercetarile la situl numarul 2, la km 20-21 (comuna Mosnita Noua)„, transmit reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara.

Va reamintim, realizarea Centurii de Sud de la Timisoara, in lungime de 25,69 km, a fost atribuita catre antreprenorul Tirrena Scavi S.P.A. Valoarea contractului este de 272.432.921,95 lei fara TVA, avand finantarea asigurata de la bugetul de stat si din fonduri europene.

La finalul lunii martie 2020 a fost emis ordinul de incepere al lucrarilor si de predare a amplasamentului, termenul de finalizare a obiectivului fiind stabilit pentru luna martie 2022.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. LA CUM SE LUCREAZĂ E GATA ÎN 2030

    • EXAGEREZI ! O SA FIE IN 2029.