Principiile liberale, aplicate in interiorul PNL Timis (P)

Discuțiile din PNL Timiș au devenit un subiect obișnuit atât pentru membrii acestui partid, cât și pentru publicul larg. Liderii județeni ai liberalilor explică de ce dezbaterile din interiorul partidului ajung uneori să capete accente mai aspre.

Suntem, așa cum se știe, un partid liberal și de aceea, pentru noi, libertatea de exprimare este sfântă. După ce actuala echipă de conducere a fost aleasă în mod statutar, suntem hotărâți să aplicăm principiile liberale și să organizăm activitatea în interiorul partidului fără a leza în vreun fel libertatea de exprimare”, spune secretarul general al PNL Timiș, Dănuț Groza.

Cred că principiile de guvernare liberale se aplică și în viața internă a partidului, de aceea, alături de colegii mei din conducerea aleasă a Organizației Județene a PNL ne-am ghidat după aceste valori. Așa cum susținem statul minimal în guvernarea țării și deciziile luate în folosul cetățenilor, și în cadrul partidului, optăm pentru o organizare minimală în folosul membrilor și simpatizanților noștri. Am căutat și căutăm în permanență să aplicăm atât în partid, cât și în instituțiile publice pe care le gestionăm principiul limitării puterii publice, principiul egalității între instituțiile publice și cetățean, principiul nondiscriminării și a egalității în fața legii, principiul predictibilității și al stabilității, principiul descentralizării, principiul meritocratic în ocuparea funcțiilor publice, principiul transparenței, principiul solidarității”, a mai spus secretarul general al PNL Timiș.

Sigur au apărut și nemulțumiți care și-ar dori probabil un alt tip de organizare și noi le respectăm opinia, chiar îi încurajăm să candideze la următoarele alegeri pentru a prelua conducerea partidului, dacă vor avea susținerea necesară. Reguli minimale nu înseamnă activitate complet fără reguli, căci am merge spre haos. Este important să fim atenți la prevederile statutare și să le respectăm de fiecare dată. Avem un mandat dat de delegații la Conferința Județeană de alegeri și avem de gând să ducem la bun sfârșit această responsabilitate, evident cu respectarea statutului, dar și a valorilor liberale”, spune Dănuț Groza, care este și primar al orașului Sânnicolau Mare.

Articol susținut de PNL.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Cristi spune:

    atat de liberali sunteti ca va dati mana cu socialisto-comunistii
    bravo!