Principalul obiectiv al ALDE Timis, dupa ce partidul a iesit de la guvernare!

TIMISOARA. Guvernul din care si ALDE facea parte a fost schimbat, iar acum partidul si-a propus o serie de obiective. Senatorul de Timis, Petru Ehegartner spune ca electoratul este prioritar si ca partidul sau nu va mai face parte din noul guvern.

Principalul obiectiv este sa fidelizam simpatizantii, sa ne intarim cu oameni noi,sa ne definim spectrul electoral si, nu in ultimul rand, ne vom face vizibili si simtiti ca atitudine parlamentara in viitorul program guvernamental al primului ministru. (…) Din viitorul guvern am inteles ca nu vor face parte exponenti ai actualelor partide politice. Nu, nu vom face parte din noul guvern si nu vor face parte membrii marcanti ai partidelor”, a declarat senatorul Petru Ehegartner.

Intrebat daca ALDE va sustine noul Guvern al Romaniei, Ehegartner a spus ca mai intai trebuie vazut care va fi componenta acestuia.

Sa vedem programul si, daca suntem de acord asupra membrilor, daca respecta indicatiile pe care le-a dat presedintele”, a declarat Ehegartner.

Pe de alta parte, senatorul care este si presedintele filialei judetene Timis a spus ca va avea o discutie cu Ciprian Jichici care recent si-a anuntat demisia din PNL si din Consiliul Local, pentru a afla daca acesta doreste sa se alature ALDE.

Nu putem sa ii interzicem aceasta optiune, daca o are. O sa am o discutie (cu Ciprian Jichici – n.r.). A venit in partid dupa mine. L-am apreciat foarte mult pentru viziunea pentru care a venit”, a mai declarat Ehegartner.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. hor spune:

    care oameni noi , ca si partid nu aveti UN AN ?