Primul timisean care va primi Diploma de Excelenta din partea judetului. Cine este si cu ce se ocupa?

TIMISOARA. Dupa ce a instituit titlul de Cetatean de Onoare, Consiliul Judetean Timis a decis sa acorde si Diplome de Excelenta unor personalitati ale judetului care au contribuit la dezvoltarea si promovarea Timisului.

La propunerea Comisiei de cultura, invatamant si sport din cadrul Consiliului Judetean Timis, prima Diploma e Excelenta i se va acorda lui Milosav Tatarici, unul dintre cei mai cunoscuti coregrafi banateni.

Tatarici si-a dedicat viata dansului popular banatean, fiind unul dintre cei mai cunoscuti coregrafi ai Ansamblului Banatul.

Prin actiunile sale in perioada cat si-a desfasurat activitatea in cadrul Ansamblului Profesionist Banatul Timisoara, a contribuit in tara si in strainatate la cunoasterea folclorului de pe teritoriul judetului Timis si din zona Banat”, se arată în referatul care propune acordarea diplomei.

Practic, Tatarici va primi, in cadru festiv, o diploma si o placheta care vor fi realizate cu bani din bugetul Consiliului Judetean Timis.

Proiectul de hotarare va fi supus atentiei consilierilor judeteni in plenul din aceasta luna.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. In sfarsit,cineva se gandeste si la minunatii dansatori banateni si la minunatul Tatarici FELICITARI TUTUROR DANSATORILOR .