Primul proces pentru spatiile de la Bastion. Una din firme a dat in judecata Consiliul Judetean Timis

TIMISOARA. Nici nu s-au alocat spatiile din Bastionul „Theresia” ca deja s-au deschis procese. Una din societatile care au ocupat mai multe spatii inainte de reabilitare a deschis proces pe contencios administrativ.

Este vorba de societatea Stadex, care pana la refacerea spatiilor din Bastionul cetatii, detinea un spatiu unde expunea mobila, un show-room auto si un local de karaoke.

Reprezentantii firmei pretind ca s-ar afla inca in relatie contractuala cu CJT pentru spatiu si ca ar trebui sa se intoarca in Bastion tot acolo. Conducerea Consiliului Judetean explica insa ca documentul a expirat inca dinainte de demararea lucrarilor de reabilitare.

„Nu am primit inca nimic de la Tribunal, am primit doar o instiintare vineri ca a fost deschis proces pe contencios administrativ. Nu stim cat va dura acest proces, asa ca probabil ca vom dedica spatiile libere institutiilor din subordinea CJT. I-am rugat pe cei de la societate sa vina cu o propunere de colaborare pe viitor. Ei nu mai aveau contract, Comisia de la CJT a descoperit o eroare materiala, contractul expirase, in loc de 2007 in acte aparea 2008. Ei nu au venit cu propunerea, ci direct cu instanta. Contractul expirase cand a inceput investitia”, a explicat presedintele CJT, Constantin Ostaficiuc.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...