Noutati :

Primul parteneriat de afaceri romano-portughez organizat de CCIA Timis

30 octombrie, 2018 - 06:51 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, cu sprijinul Biroului de Promovare Economica si Comerciala din cadrul Ambasadei Romaniei din Portugalia, organizeaza in data de 31 octombrie 2018, intre orele 11.00 – 13.00, in Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din P-ta Victoriei nr.3, evenimentul B2B sub genericul: Parteneriat de Afaceri Romania – Portugalia la Timisoara.

Agenda evenimentului

10.30 – 11.00 inregistrarea participantilor

11.00 – 11.30 Mesaje de deschidere:
Dra Stana STOIANOV, Director DREMA / CCIA Timis
Dl. Antonio VALENTE, Market Manager, Asociatia Antreprenoriala Portugheza (AEP)
Dl. Paulo VAS, Consul Onorific al Romaniei la Porto si Presedinte al Asociatiei Textile Portugheze
Dl. João COSTA, Presedinte al Asociatiei care reprezinta sectorul textil din Portugalia pe pietele internationale

11.30 – 13.00 Discutii bilaterale

Delegatia oamenilor de afaceri din Republica Portugheza este compusa din reprezentanti a patru companii si trei asociatii centrate pe activitati in domeniul textilelor si domenii conexe.

Reamintim ca vizita la Timisoara a reprezentantilor companiilor portugheze s-a nascut ca urmare a misiunii economice organizata de CCIA Timis in luna aprilie a acestui an si a semnarii Acordului de Colaborare semnat de CCIAT si AEP cu acea ocazie.

Participarea firmelor romanesti este gratuita pe baza invitatiei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...