Primul oras din Timis care va avea bazin de inot construit in cadrul unui proiect al Consiliului Judetean. A fost semnat contractul de proiectare si executie

TIMIS. Una dintre cele mai mari investitii ale Consiliului Judetean Timis intra in lucru. Este vorba despre bazinul de inot pe care institutia il construieste in Jimbolia. Contractul de proiectare si executie a fost deja semnat, asocierea de firme care a castigat licitatia publica avand la dispozitie 18 luni pentru a duce lucrarea la bun sfarsit. Intr-o prima etapa, timp de sase luni, se va lucra la proiectul tehnic, urmand ca utilajele sa intre pe santier la finalizare acestuia.

Valoarea contractului se ridica la putin peste 9.000.000 lei + TVA. Daca initial obiectivul era programat a fi finantat exclusiv din bugetul judetului, institutia a reusit sa obtina recent suma necesara investitiei prin bugetul de stat, urmand ca CJ sa acopere doar costurile cu TVA.

Am reusit sa degrevam bugetul judetului de o cheltuiala majora. Beneficiem de o deschidere importanta la Bucuresti fata de proiectele judetului, iar asta ne permite sa ne diversificam portofoliul de lucrari in infrastructura. Este o investitie gandita pentru intreaga zona de vest a judetului si va fi deschisa atat elevilor, cat si celor care doresc sa se antreneze sau sa practice inotul ca stil de viata sanatos. Vestile bune vor continua sa vina anul acesta, pe masura ce deblocam, initiem noi investitii si le acceleram pe cele existente”, a subliniat presedintele CJ Timis, Alin Nica.

Bazinul va avea o suprafata utila de 1.482 mp, fiind prevazute toate dotarile necesare, vestiare, dusuri, grupuri sanitare, camera de filtrare, pompare si clorinare, cat si spatii administrative. Capacitatea acestuia va fi de 65 de persoane, ceea ce permite utilizarea simultana de catre doua clase de elevi, impreuna cu profesorii lor. Estimativ, durata de functionare va fi de peste 50 de ani.

Proiectarea si executia va fi realizata de SC JDA CONSULT, in calitate de lider, avandu-i ca asociati pe cei de la VAST INKOMEN si CIV GROUP.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Axel spune:

    Ia faceti voi un exercițiu de imaginație cum ati cheltu + 1B usD/yr (tranșe lunare a cate 100 M conform agreementului de stingere a CFD urilor, cu un consortiu de … bancs!)
    SUNT tare curios CUM va dramuiti bă-nutii ? Un lache era socat prin 2000 cum își prioritizau tati felia uitând că 100% e DECAT 100% (bine nici 300 nu ajunge la prostia endemică care ne-a condus pa toți, ca orbeti, in ultimii 30 ani!) VESNIC defazati, contrarian main stream tunari & gainari si totusi ATIT de ” drepti ” Il may stiti pa izmeana care avea interesul national in gurita 24/7, v-ati intrebat cine may grohaie ASE urat in europa cu partid de apv & securisti ? NU PROBABLLY
    AGAIN, hai pa & !!