Noutati :

Primul eveniment in Piata Sfantul Gheorghe din Timisoara! Cand se inaugureaza?

14 aprilie, 2016 - 04:40 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. Piata Sfantul Gheorghe, prima care a intrat in santier din intreg centrul istoric va fi gata chiar de ziua sfantului al carui nume il poarta, in 23 aprilie.

Cu acest prilej vor avea loc evenimente fel de fel. In amfiteatrul piatei proapat amenajate vor canta elevii Colegiului Ion Vidu, in cadrul „Zilei Tinerilor Timisoarei”. Evenimentul este la prima editie si se sarbatoreste Ziua Tinerilor Timisoarei.

Sarbatoarea debuteaza prin competii sportive organizate cu sprijinul Liceului cu Program Sportiv ”Banatul”, incepand cu ora 9:00. In zona stadionului „Dan Paltinisanu” vor avea loc urmatoarele activitati: concurs de cross, role, biciclete si un meci demonstrativ de fotbal. Echipele participante vor fi formate din vineri si fosti fotbalisti ai echipei Poli Timisoara.

Incepand cu ora 11, vor avea loc lectii de KangooJumps, in Piata Libertatii, urmand ca activitatile sportive sa continue in Piata Unirii, cu exercitii de pilates, sub indrumarea instructorilor.

In intervalul orar 14-15, in amfiteatrul din Piata Sfantul Gheorghe, elevii de la Colegiul National de Arta ”Ion Vidu” vor aduce in fata publicului piese de teatru.

Intre orele 15 si 16, tinerii talentati ai Timisoarei vor prezenta un spectacol in Piata Libertatii. Vor participa elevi de la Colegiul National de Arta ”Ion Vidu”: Corul pe voci egale si Corul mixt, elevi de la Sectia de Canto, Ansamblul de percutie Splash, trupa Comanda 4 si trupa de jazz Fancy Pants.

Tot in Piata Libertatii, intre orele 17:00 si 19:00, pe acordurile muzicii clasice, va avea loc un program de exercitii de yoga.

Pe tot parcursul zilei, pe strazile din Piata Unirii, vor avea loc diverse evenimente culturale. Tinerii talentati vor picta, vor face caricaturi, vor canta la diverse instrumente muzicale (harpa, corn, contrabas, trombon etc.), vor dansa balet contemporan, iar publicul spectator va putea participa la lectii de dans, demonstratii de levitatie. De asemenea, vor mai avea loc demonstratii de skateboard, jocuri de societate si strategie.

Ziua Tinerilor Timisoarei se va incheia cu un concert, in Piata Libertatii. Pe scena vor urca: Randi, Uddi si Jo.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Nu arata rau. Pacat ca nu sunt restaurate si cladirile. Avem in Timisoara asa un patrimoniu frumos, dar din pacate nu reusim sa-l pastram. Pacat.

  2. Pacat de cladirile din fundal, frumoase cndva, ruine acum , intrate pe mana unor samsari care nu-si mai pot scoate milioanele de euro preconizate.
    Ar trebui expropriati!