Noutati :

Primul concurs national de discursuri se va tine la Timisoara. Participantii vor fi invatati si sa improvizeze

4 mai, 2011 - 05:23 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Clubul Timisoara Toastmasters organizeaza in perioada 14-15 mai 2011 primul Concurs National de Discursuri din Romania. Evenimentul va debuta cu traininguri de vorbire in public si leadership sustinute de traineri cu experienta atat din Timisoara, cat si din alte orase.

Evenimentul se va desfasura la Hotel Angellis din Timisoara si va avea ca participanti membri Toastmasters din Timisoara, Oradea, Cluj, Brasov si Bucuresti, precum si oficiali Toastmasters din Europa.

A doua parte a acestuia va fi competitia propriu-zisa, compusa din concursul de discursuri pregatite, concursul de discursuri improvizate si concursul de evaluari. Membrii cluburilor Toastmasters din intreaga tara se vor intrece in a-si dovedi abilitatile de oratori si lideri, iar cei mai buni vor fi premiati si recompensati. Concursul se va incheia cu o cina festiva in cadrul careia vor fi inmanate premiile castigatorilor.

Evenimentul se adreseaza atat membrilor Toastmasters, cat si celor care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile oratorice, persoanelor cu functii de conducere, reprezentantilor de comunicare, directorilor, administatorilor de companii, dar si studentilor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Tag-uri:

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...