Noutati :

Primesti permisul mai devreme, dupa ce ti l-a ridicat Politia! Ce se intampla?

21 iulie, 2016 - 03:55 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
1

TIMISOARA. Soferii care sunt amendati de politisti, dupa ce au incalcat regulile de circulatie, si le-au fost suspendate si permisele de conducere, ar putea sa isi recupereze carnetele mai devreme.

O initiativa in acest sens se discuta in Parlamentul Romaniei. A fost deja adoptata de o comisie de specialitate din Senat si urmeaza sa fie discutata, in toamna, in plen. Proiectul a fost dezvaluit de senatorul de Timis, Matei Suciu.

Un proiect de lege a fost adoptat de Comisia de Transporturi din Senat. Este vorba de reducerea la jumatate a perioadei de suspendare a permisului auto, odata cu achitarea amenzii in termenul de 48 de ore. Este o masura pe care Comisia de Transporturi a sustinut-o, a plecat cu aviz pozitiv si urmeaza sa ajunga la Senat in septembrie„, a explicat senatorul Matei Suciu (PSD).

Corp de control la fiecare institutie in parte!

Senatorul social – democrat a mai anuntat ca o alta initiativa discutata in Parlamentul Romaniei este infiintarea corpului de control la nivelul fiecarei institutii in parte.

Directorii sau conducerea va avea corp de control din oamenii directorului pentru a-l ajuta pe acesta in procesul de management. Ne confruntam cu situatia in care angajatii refuza sa desfasoare activitate si de multe ori directorii nu isi pot achita atributiile legate de gestionarea functiei pe care o ocupa. Acest corp de control al directorului ar trebui sa vina si sa plece odata cu directorul general atunci cand acesta este inlocuit din diverse motive„, a mai spus Suciu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Kkt de modificare, numai o minte bolnava putea gandii asa ceva! Cei cu bani vor sfida toate regulile de circulatie! Nu e mai simplu sa nu-i returnezi permisul pana nu face dovada ca a platit amenda?
    Prostul asta de denator nu a inteles ca scopul amenzilor nu este bugetul de primarilor ci corectarea cocalarilor!