Primele vaccinari de noapte la Timisoara, la singurul centru non-stop de imunizare anti COVID din Romania. Video

TIMISOARA. La sfarsitul lunii martie, la Timisoara era anuntata o noua premiera nationala: centru de vaccinare anti COVID cu functionare non-stop. Insa, medicii au vaccinat seara tarziu doar oamenii care nu au reusit sa ajunga la timp la programarea pe care o aveau peste zi. Iar asta pentru ca platforma de programare nu a permis inscrierea pe liste dupa ora 20.00.

CITESTE SI: 10% din populatia Timisului e complet vaccinata anti COVID. Suntem aproape de 200.000 de vaccinuri administrate la Timisoara si in judet de la inceputul campaniei de imunizare. A aparut o noua reactie adversa 

STS a reusit acum sa faca modificarile in platforma nationala, iar cei care doresc se pot programa si pe timpul noptii sa se imunizeze cu Pfizer la Spitalul Judetean Timisoara. In prima noapte de vaccinare s-au inscris 14 persoane.

Primii doi pacienti vaccinati in miez de noapte au fost doi tineri, sot si sotie. Au venit la centrul de la Spitalul Judetean din Timisoara putin inainte de miezul noptii si au asteptat afara pana la ora zero.

Cei doi spun ca nu ei au ales sa se vaccineze noaptea, ci platforma nationala i-a repartizat la acea ora.

Cel mai mult i-a bucurat faptul ca nu au fost nevoiti sa astepte.

VIDEO: George Stefanita

Vaccinarea de noapte se va face tot pe 4 fluxuri precum ziua. Un medic, o asistenta si mai multi studenti la medicina sunt prezenti pentru a-i primi pe cei care vor sa se imunizeze impotriva COVID 19.

„In aceasta perioada nu a scazut numarul vaccinarilor in acest centru ci pur si simplu am condensat numarul persoanelor care ar fi trebuit vaccinate intr-un interval de 24 de ore in perioada de 12 ore cu mentiunea ca medicii au fost aicea 24 din 24„, spune Raul Patrascu, managerul Spitalului Judetean din Timisoara.

Pana in prezent, la centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Judetean au fost vaccinati intre 480 si 520 de oameni pe zi.

La nivelul intregului judet, pana luni, au fost administrate 196.677 doze vaccin impotriva virusului SARS-CoV-2.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. DrFeelgood spune:

    Speriata de moarte doamna… 🙂