Noutati :

Primele imagini cu complexul sportiv de cartier pe care Primaria Timisoara vrea sa-l faca in Calea Sagului. Video

20 iulie, 2019 - 03:06 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
6

TIMISOARA. Inca un proiect pe hartie… infaptuit. S-au facut noi pasi pe calea realizarii celui de-al treilea complex sportiv de cartier la Timisoara.

CITESTE SI: Inca un pas spre momentul in care ne vom bea cafeaua la un concert in Turnul de Apa din Iosefin, la Timisoara

Anuntat de mai bine de 2 ani, complexul sportiv din Calea Sagului, al treilea de cartier din Timisoara din planurile primariei, a mai trecut de o faza importanta. A fost terminat studiul de fezabilitate, si deja se stie cum va arata, atunci cand se va face, in vecinatatea Shopping City Timisoara.

Nu va fi atat de mare precum sunt proiectate celelate doua, in Lipovei si Buziasului, insa si aici va fi amenajat un bazin de inot acoperit, unul in aer liber, un teren de tenis, sala de forta, dar si spatii verzi si locuri de joaca.

Desi, din motive birocratice, a pornit cu întârziere mare față de obiectivele similare din Calea Lipovei și Calea Buziașului, Complexul Sportiv și de Agrement din Calea Șagului vine tare din urmă. Proiectantul -pt care până acum n-am decât cuvinte de laudă- a terminat studiul de fezabilitate și ne-a oferit filmulețul atașat de prezentare virtuală a ce vom avea acolo în 2020!„, noteaza primarul Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Complexurile sportive din Lipovei si Buziasului, tot pe hartie

Si celelalte doua complexuri sportive sunt la stadiul de plan. Primul dintre ele urmeaza sa fie ridicat in Calea Lipovei, la intersectia strazilor Verde si Silistra. Aici, proiectul a suferit modificari, iar pe langa cele doua bazine de inot, unul acoperit si unul descoperit, terenuri de tenis, unul pentru baschet, handbal si minifotbal, un turn de catarat si o sala multifunctionala, va fi realizata o noua amenajare.

In cazul celui din Calea Buziasului, pe langa bazine de inot, terenuri de tenis, terenuri multifucntionale pentru handbal, baschet sau minifotbal, urmeaza sa fie construit si un stadion de 15.000 de locuri, care sa poata fi omologat pentru meciuri la cel mai inalt nivel.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 6comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Astept cu interes momentul in care primarul va depasi ritmul de 1 promisiune pe zi. Pana atunci, uitati-va bine la aceste proiecte, „aici sunt banii dumneavoastra”, in SF-uri si proiecte.

  2. nu vrem strand aici, nu vrem. ce e asta? faceti dupa pod. ce sondaje de doi lei sunt astea? nimeni de aici n vrea nici un strand.

  3. nu vrem strand aici, nu vrem. ce e asta? faceti dupa pod. ce sondaje de doi lei sunt astea? nimeni de aici n vrea nici un strand.

  4. Vrea. De 7 ani numai vrea. Se vad marile realizări… Și eu vreau să zbor pe luna, vreau sa câștig la loto 10 milioane de euro.. Vreau.. Cu atât rămâne Timișoara.

  5. Vrea să, vren să, – au dreptate comentatorii. Si altceva mă deranjează mult prea des: dece neglijeaza PRIMARUL-PRIMARIA sudul si sud-vestul orasului?! Calea Sagului, Freidorf (tramvai, etc)-asta este o deliberata segregare a cartierelor si locuitorilor lor. Numai de Dumbrăvita, Julius Mall-=Manhattan-giratoriu cu curcubeu la Selgros…Deci-protestez energic

  6. Încă un proiect superb de nota Z-E-C-E pe care în curând îl vom vedea… De fapt vedem promisiuni de 6 ani și pe proiecte se depune praful.