Noutati :

Primele cununii la Casa Casatoriilor din Timisoara! Vezi cand are loc prima ceremonie si programul de la Starea Civila!

4 octombrie, 2011 - 01:08 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
3

TIMISOARA. Vor spune DA! in fata ofiterului de stare civila in casa noua! Activitatea la Casa Casatoriilor din Timisoara va incepe saptamana viitoare, deindata ce Serviciul de Stare Civila se muta in noua cladire din spatele Postei Mari.

Pentru ca mutarea sa fie facuta ca la carte, angajatii de la Starea Civila nu vor lucra cu publicul vineri, 7 octombrie. Va fi disponibil doar serviciul de inregistrare a deceselor, care se vor consemna pana duminica, 9 octombrie, tot la sediul din Primarie de pe strada C.D. Loga.

Programul normal de lucru va fi reluat luni, 10 octombrie, incepand cu ora 8.30, in noua locatie a Directiei de Evidenta a Persoanelor din Timisoara de pe bdul M. Eminescu, din spatele Postei Mari, cu intrarea din zona statiei de troleibuz.

De altfel, prima cununie in noua Casa a Casatoriilor are loc vineri, 14 octombrie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. As fi curios cate locuri de parcare sunt si cum se face accesul auto sau nuntasi vor fi nevoiti sa mearga pe jos sau cu rat-ul

  2. sa multumesti pe toata lumea e greu, lipsuri exista, sunt convins,un exemplu este parcarea, dar e bine uneori sa mai privim si pozitiv, bine ca sa construit un astfel de loc…trist ca inca lucram cu jumataturi…

  3. Sunt si locuri de parcare si e chiar frumos amenajat … nu trebuie sa mergeti nici pe jos si nici cu ratt-ul …. si apropo ca la mall tare bine gaseai locuri de parcare sambata.. ce sa zic… intai mergeti si vedeti si dupa incepeti cu comentariile ..