Noutati :

Primavara aniversara pentru Concernul On Clinic-Advanced Medical Institute Timisoara

1 aprilie, 2012 - 03:32 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Tratamente la standarde occidentale, specialisti de inalta clasa si discretie absoluta sunt doar cateva dintre caracteristicile clinicilor ON, PROCTOLINE, PSOREMISS si VARICOLINE.

Infiintata in Timisoara in martie 1998, Clinica „ON” era cea de-a doua filiala din Romania, dupa Bucuresti, a Concernului International ON CLINIC-ADVANCED MEDICAL INSTITUTE. Ea a adus actul medical la cele mai inalte standarde, devenite o obisnuinta dupa inaugurarea, un an mai tarziu la Timisoara a clinicii PROCTOLINE, urmata de aparitia in 2003 a clinicii PSOREMIISS si, apoi, in august 2008, a clinicii VARICOLINE. Cele 4 clinici timisorene sunt deja renumite in tara pentru profesionalismul personalului medical.

Discretie si profesionalism

Clinica On Timisoara, membra a ON CLINIC Advenced Medical Institute, cu o experienta de 15 ani in Romania si 26 ani in lume, este specializata in tratarea problemelor de dinamica sexuala masculina cum ar fi impotenta, erectia slaba, insuficienta si ejacularea prematura. Clinicile ON folosesc tratamente moderne, respectand cu sfintenie principiul confidentialitatii actului medical. Camerele de asteptare sunt private, pacientul intrand in contact doar cu personalul specializat.

Fara spitalizare

Bisturiul poate fi dat uitarii. In clinica PROCTOLINE medicii specialisti folosesc tratamentul proctologic ca alternativa la tratamentul clasic chirurgical. Cazurile diagnosticate cu
hemoroizi si/sau fisuri anale sunt tratate prin metode care nu presupun spitalizare si nici pregatire preoperatorie (clisma). Astfel, din clinica Proctoline pacientul poate pleca dupa cateva minute chiar la volanul autoturismului propriu. Metodele de tratament nu afecteaza viata personala sau profesionala a bolnavilor, dovada fiind cei peste 10000 de pacienti din filiala PROCTOLINE Timisoara.

O piele sanatoasa

Psoriazis-ul are la Timisoara un dusman redutabil. in clinica PSOREMISS medicii dermatologi ofera, in functie de caz, solutia optima si se ocupa de supravegherea permanenta
a pacientilor. Metodele moderne de tratament, fara corticoizi, incetinesc drastic evolutia bolii. Varicoline ofera principii de tratament pentru ulcer varicos cu rana deschisa, rani diabetice. In afara de tratamentul igieno-dietetic, medicamentos, caracteristic fiecarui tip de ulcer in parte, in cadrul clinicii se aplica un tratament special si modern bazat pe o gama larga de pansamente hidroactive destinate plagilor cronice si care se aplica succesiv.

Consultatiile se fac numai pe baza de programare la numerele de telefon: 0256-302588 (Clinica ON), 0256-221219 (Clinica PROCTOLINE), 0256-302589 (Clinica PSOREMISS), 0256-206572 (Clinica VARICOLINE).

Cunostintele de specialitate acumulate intr-un timp indelungat de specialistii celor 4 clinici membre a ON CLINICAdvanced Medical Institute garanteaza pacientilor servicii medicale de calitate realizate intr-un sediu modern pe bulevardul Simion Barnutiu, nr. 7 din Timisoara.

Pentru ca „experienta dovedeste competenta”!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...