Noutati :

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu: Suntem in grafic cu termenul pentru Michelangelo! Cand se da drumul la circulatie prin pasaj?

7 noiembrie, 2014 - 01:35 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Vremea tine, in sfarsit, cu muncitorii care lucreaza la pasajul de la Michelangelo, din Timisoara. Primarul Nicolae Robu spune ca, daca nu va mai ploua, asa cum s-a intamplat in vara, termenul stabilit pentru Craciun, de deschidere a traficului, este unul realist.

La Michelangelo s-a avansat mult, fiind pregatite doua radiere pentru turnarea pavajului.Se va realiza betonarea de egalizare pe inca un tronson. Daca vremea e frumoasa, la sfarsitul saptamanii viitoare vom putea avea betonat totul. Cand avem realizat acest beton, vom putea spune ca suntem in linie dreapta. La suprafata e betonat aproape totul si pe breteaua inspre Bega. In rest, inspre Mihai Viteazu e betonat, sunt pregatite bordurile, urmand ca in urmatoarele doua saptamani cel mult, sa se treaca la asfaltare”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul a mai spus ca, in paralel, se amenajeaza spatiile verzi si ca trotuarele sunt pregatite pentru pavare.

Se amenajeaza spatiile verzi. Inspre UVT acum au inceput si saptamana viitoare vor fi finalizate. Trotuarele sunt si ele pregatite, sunt puse bordurile, urmeaza pavajul. Suntem in grafic cu termenul inainte de Craciun pentru Michelangelo. Lucram de un an si jumatete nu de mai mult. Groaza oamenilor a fost ca lucrarea va dura 5-10 ani. Iata ca intr-un an si jumatate aproape am terminat. Lumea nu a fost obisnuita cu ritmul pe care l-am impus eu pentru toate lucrarile. Vremea buna ne prieste in aceasta perioada”, a mai spus Robu.

Initial, pasajul auto subteran de la Michelangelo ar fi trebuit sa fie gata in 29 septembrie, insa termenul final al lucrarilor a fost prelungit din pricina vremii ploioase.

Valoarea totala a lucrarilor este de 50 milioane de lei, mare parte din bani provenind de la Uniunea Europeana. Intersectia de la Michelangelo a fost inchisa inca din luna aprilie a anului trecut si a fost redeschisa la inceputul verii pentru traficul auto dinspre centrul orasului catre Spitalul Judetean.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Sper ca amenajarile peisagere mentionate nu implica defrisari….