Noutati :

Primarul Timisoarei Nicolae Robu sare la gatul presedintelui CJT: Nu-ti mai baga mana-n buzunarul meu, draga Titule, ca iti voi da peste ea!

23 septembrie, 2014 - 02:36 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Atac violent, fara precedent, al primarului Timisoarei Nicolae Robu la adresa lui Titu Bojin, presedintele Consiliului Judetean Timis, fost partener in USL.

Dupa ce Titu Bojin ar fi declarat ca ‘proiectele Timisoarei sunt si ale lui, in contextul in care orasul este resedinta judetului pe care el il conduce’, primarul Nicolae Robu a luat foc si a rabufnit pentru ca socoteste aceasta drept o demonstratie de ‘tupeu’.

Edilul sef al Timisoarei a postat imediat pe Facebook o reactie in care subliniaza ca paternitatea proiectelor din capitala Banatului ii apartine.

Iata mai jos avertismenul lui Nicolae Robu catre ‘prietenul’ sau Titu Bojin!

„Pe masura ce ne apropiem de alegerile prezidentiale, PSD ne bombardeaza, sfidandu-ne, pur si simplu, inteligenta, cu promisiuni de alocare de fonduri catre Timisoara care mai de care mai desantate. Desi inca e ZERO LEI ca suma virata efectiv Primariei Timisoara, asa cum se poate vedea mai jos, in dreptul tuturor obiectivelor despre care am tot vorbit de doi ani, ni se trambiteaza, acum, ca va veni Victor Ponta in Timisoara si va semna aici, „pe loc”, in fata presei, aprobarea finantarii noului stadion, a noii sali polivalente de 15 mii de locuri, a bazinului de inot olimpic, etc. Eu inca atata tupeu n-am pomenit in viata mea! Pai d-le Titu Bojin – apropo: n-ai nicio legatura cu niciunul dintre proiectele Timisoarei, nici cu cele pe fonduri europene, nici cu cele pe venituri proprii, nici cu Loga, nici cu Lenau, nici cu Calderon, cu absolut niciunul, cu atat mai mult n-ai nicio legatura cu noul stadion, cu noua sala polivalenta si cu noul bazin olimpic, TOATE acestea fiind proiecte exclusiv ale Municipiului Timisoara, propuse de Municipiul Timisoara de unul singur si implementate de Municipiul Timisoara de unul singur!-, prietene Titu Bojin, adu tu bani daca poti pentru macar unul din proiectele tale, spre exemplu pentru Centrul Intermodal de Marfuri, ca sa ai si tu cu ce te lauda, sa nu fii nevoit sa mai spui penibilitatea ca din moment ce Timisoara este in judetul Timis, toate proiectele mele pentru Timisoara sunt si ale tale! Nu-ti mai baga mana-n buzunarul meu, draga Titule, ca daca o mai bagi, cu toata prietenia noastra, iti voi da peste ea!

Acum, in sprijinul celor sustinute mai sus și pentru „credibilizarea” diversiunii in pregatire PSD-Victor Ponta-Titu Bojin, iata situatia la zi a VIRARILOR DE FONDURI in conturile Primariei Timisoara pentru 10 dintre obiectivele extrem de importante pentru Timisoara si timisoreni:

Obiectivul & Suma alocata de Guvernul Romaniei pana in prezent:
1. Centura Sud
ZERO LEI
2. Centura Vest
ZERO LEI
3. Nou record la autostrada Timisoara – Arad
ZERO LEI
4. Reparatie capitala Gara de Nord
ZERO LEI
5. Reabilitare Teatrul Național / Opera Romana
ZERO LEI
6. Reabilitare Sinagoga Cetate
ZERO LEI
7. Construire Bazin de inot Olimpic
ZERO LEI
8. Construire Sala Polivalenta
ZERO LEI
9. Construire Spital Regional
ZERO LEI
10. Construire Corp Nou la Spitalul de Copii in parteneriat cu Primaria Municipiului Timisoara
ZERO LEI
(se spune ca pentru Spitalul de Copii s-ar fi alocat 5 milioane lei -restul pana la 100 milioane lei cat e valoarea investitiei cu dotare cu tot fiind, deocamdata, in sarcina exclusiva a Primariei Timisoara-, dar NICI ACUM, INCA NU S-A VIRAT NIMIC iN CONTURILE PRIMARIEI)!

Nicolae Robu
PRIMARUL TIMISOAREI

La ora transmiterii acestei stiri, liderul CJT Titu Bojin nu a putut fi contactat pentru a comenta atacul primarului Nicolae Robu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...