Noutati :

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a fost ales vicepresedinte al PNL la nivel national!

23 februarie, 2013 - 07:20 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
2

TIMISOARA. Presedintele PNL Timis si primar al municipiului Timisoara a fost ales in functia de vicepresedinte la nivel national al PNL, la congresul care s-a desfasurat in aceste zile la Palatul Parlamentului din Bucuresti.

Robu a precizat, dupa ce a fost ales in aceasta functie, ca va face parte din echipa lui Antonescu cu speranta ca PNL va castiga si alegerile europarlamentare, respectiv pe cele prezidentiale, pentru binele Romaniei si al Timisoarei.

Desi nu am avut printre obiectivele mele obtinerea de functii de conducere in PNL la nivel national si nu am intreprins nimic pentru a le obtine, am acceptat functia de vicepresedinte in echipa presedintelui Crin Antonescu, simtindu-ma onorat de propunere si de companie si avand increderea ca pot sa imi aduc aportul la cresterea in continuare a PNL, la castigarea de catre PNL a alegerilor europarlamentare si, impreuna cu partenerii nostri, a alegerilor prezidentiale in 2014 evident, cu Crin Antonescu presedinte, intru mai binele Romaniei si al cetatenilor ei si, implicit, intru mai binele Timisoarei si al timisorenilor„, a declarat Robu.

La Congresul PNL de la Bucuresti, Crin Antonescu a fost reales la conducerea partidului, el fiind, de altfel, singurul candidat pentru aceasta functie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. cineva sa ma corecteze daca gresesc: a fost un vot ca la congresul pcr, antonescu a fost singurul candidat, avea o lista de vicepresedinti. deci nu putea sa fie alt rezultat decit antonescu si robu & ceilalti zeci de vicepresedinti.

  2. Dle primar, decat sa aruncati banii nostrii pe tramvaie sau autobuze, patinoare sau stadioane, pe etc. sau etc. mai bine cumparati pentru TIMISOARA o racheta balistica cu focos nuclear, ca tot e la moda. Am putea (nu olfactiv) deveni si noi o „forţă” care sa fie băgată (nu la origine) ci in seama pe plan national, acum cand suntem in recesiune perpetua (nu imobile), criza disperata si regionalizare forţată. MULTUMESC PENTRU ÎNŢELEGERE!