Noutati :

Primarul Nicolae Robu si viceprimarii Timisoarei si-au stabilit sarcinile. Vezi ce directii au in subordine!

26 iunie, 2012 - 05:46 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Noua conducere a Primariei Timisoara si-a intrat deja in atributii. Primarul Nicolae Robu si cei doi viceprimari, Dan Diaconu si Sorin Grindeanu, si-au impartit directiile si serviciile de care se ocupa in urmatorii 4 ani din mandat.

Administratia Robu nu este cu mult diferita de administratia Ciuhandu, deoarece primarul Nicolae Robu, presedintele PNL Timis, a preluat directiile si serviciile de care s-a ocupat pana acum Gheorghe Ciuhandu, iar viceprimarul Dan Diaconu pe cele de care s-a ocupat fostul viceprimar Adrian Orza. Sorin Grindeanu va avea in subordine aceleasi directii ca si pana acum, el fiind la al doilea mandat de viceprimar.

„Am impartit atributiile viceprimarilor. Deocamdata, Sorin Grindeanu ramane cu tot ce a avut, iar Dan Diaconu preia prerogativele pe care le-a avut inainte viceprimarul Adrian Orza. Asta pana cand ne lamurim complet cum stau lucrurile in primarie si, sigur, la un moment dat, vom ajunge si la o dezbatere de organigrama si la o redistribuire de atributii. Pentru inceput voi avea atributiile pe care le-a avut fostul primar, trebuie mai intai sa ma lamuresc cu tot ce e de facut”, ne-a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timisoarei se ocupa direct de Institutia Arhitectului Sef – condusa de arhitectul Ciprian Cadariu, de Directia de Comunicare – care momentan nu are director dupa ce Violeta Mihalache a demisionat, de cea de Dezvoltare – condusa de Aurelia Junie, de Politia Locala – condusa de Doru Spataru, dar si de alte servicii: Resurse Umane, Audit Public Intern, Biroul Managementul Calitatii, Compartiment Control Intern, Compartimentul Voluntar pentru Situatii de Urgenta, Serviciul Public de Asistenta Medicala Scolara si de Casa de Cultura a Timisoarei.

Nou instalat in biroul de vice al lui Adrian Orza, Dan Diaconu s-a apucat si el de treaba. A inceput cu Directia de Mediu condusa de Vasile Ciupa. „Am avut primele intalniri si am inceput o evaluare. Am fost deja in Parcul Copiilor sa vedem cum este situatia si daca este ceva in neregula, iar in zilele urmatoare vom continua cu Directia de Patrimoniu”, ne-a declarat Dan Diaconu. Pe langa Directia de Mediu si cea de Patrimoniu – condusa de Martin Staia, Diaconu se mai ocupa si de Directia de Asistenta Sociala Comunitara – condusa de Maria Stoianov, dar si de Cantina de Ajutor Social – condusa de Rodica Cojan.

Sorin Grindeanu are in subordine pentru urmatorii 4 ani aceleasi servicii si directii de care s-a ocupat si pana acum. Este vorba despre Directia Tehnica – condusa de Culita Chis, Directia Economica – condusa de Smaranda Haracicu si Directia Fiscala – condusa de Adrian Bodo.

CITESTE SI: Prima sedinta din Consiliul Local Timisoara: Alesii s-au impartit in comisii de specialitate. Vezi ce-si doresc la inceput de mandat!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...