Noutati :

Primarul Nicolae Robu: Pana la vara se va putea circula peste pasajul Michelangelo!

21 februarie, 2014 - 03:09 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Vremea a tinut cu muncitorii de la Pasajul Michelangelo din Timisoara, astfel ca saptamana viitoare acestia ar putea sa inceapa betonarea, a anuntat primarul Nicolae Robu.

Dupa ce se va face betonarea, constructorii vor lua o pauza de o luna pentru ca lucrarea sa se usuce. Vestea buna pentru soferi este ca s-ar putea sa nu se mai inchida actuala ocolire pe langa santier, iar pana la vara sa poata circula peste pasaj.

Am trecut si pe la Michelangelo. Armaturile sunt aproape complet realizate pe tot planseul. Si cofrarea e aproape gata. Asteptam betonarea. Daca saptamana viitoare se face betonarea, 4 saptamani se stagneaza. Apoi se face hidroizolatia, se va asfalta si apoi vom face amenajarea trecerii peste subpasaj pe axa Sud-Nord, asa cum e in proiect. Dupa aceea vom inchide ocolirea, sau nu. Daca sunt formule sa nu inchidem deloc, nu inchidem varianta ocolitoare. Pana la vara se va circula pe relatia Nord-Sud peste subpasaj, pe formula finala„, a declarat Nicolae Robu.

In luna decembrie 2013 a fost deschisa o varianta ocolitoare in zona in care se construieste pasajul Michelangelo.

Valoarea totala a proiectului de la Michelangelo este de 69 de milioane, cu tot cu TVA, iar lucrarile ar trebui sa fie finalizate in acest an.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Intrbare pentru constructori si Primarie: De ce nu se amenajeaza ce e la suprafata (trotuare, piste de biciclete, podul Michelangelo etc.)in timpul in care se usca betonul din pasaj in acele 4 saptamani?

  2. „Pana in vara peste pasaj”, „lucrarile ar trebui sa fie finalizate in acest an”
    Pai scrieti naibii negru pe alb termenul de finalizare al pasajului subteran si a intregului santier este 22 AUGUST 2014, adica 16 luni de la deschiderea santierului conform contractului.
    Dupa o iarna cu o saptamana de zapada si cu temperaturi de pana la 20 grade in decembrie si ianuarie ar fi hilar sa se invoce conditiile meteo nefavorabile pentru nefinalizarea proiectului la timp.
    Si cand te gandesti ca la deschiderea santierului MicRobul se lauda ca pasajul se va finaliza cu 6 luni inainte de termen…