Noutati :

Primarul Gheorghe Ciuhandu merge in Dubai sa prezinte posibilitatile de investitii in infrastructura de transport public si proiectele de viitor ale Timisoarei

7 aprilie, 2011 - 01:16 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Timp de 4 zile, din 10 si pana in 14 aprilie, la Congresul International al Transportatorilor Publici de la Dubai, o delegatie de 3 specialisti din Timisoara, condusa chiar de edilul-sef al orasului, va prezenta proiectele de viitor ale Timisoarei.

Gheorghe Ciuhandu va trebui sa le prezinte celor 2.500 de delegati prezenti, printre care si guvernatorului emiratului Dubai, E.S. Seicul Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, posibilitatile de investitii in infrastructura de transport public din Timisoara, precum si proiectele de viitor ale orasului nostru, proiecte cuprinse in strategie Vision 2030 in ceea ce priveste transporturile.

Primaria: Timisoara a cunoscut in ultimii ani una dintre cele mai mari dezvoltari in domeniu din sud-estul Europei

Autoritatile locale spun ca orasul nostru este unul care, de-a lungul ultimilor ani, a cunoscut una dintre cele mai mari dezvoltari in domeniu din sud-estul Europei. Asta in conditiile in care Timisoara este vicepresedinte al Uniunii Romane a Transportatorilor Publici Locali, organism care a suportat toate cheltuielile necesare participarii urbei la congres.

Alaturi de delegatia din Timisoara, la congresul din Dubai, vor mai participa si reprezentanti ai oraselor Bucuresti, Cluj, Craiova, dar si alte orase cu proiecte de dezvoltare a transportului public local. In total, vor fi 34 de sesiuni de lucru, 8 seminarii regionale si 16 forumuri expozitionale.

Cea de-a 59-a editia a „UITP World Congress and Exhibition” este organizata de Autoritatea pentru Drumuri si Transport din EAU, membru al Asociatiei Internationale de Transport Public. La eveniment vor participa 2.500 de delegati din peste 95 de tari.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. ce transport publiccand RATT e pe duca? Asta merge sa-si faca concediu pe banii nostri, i se rupe lui de tot! Atatea infratiri, atatea ,,negocieri”, asta nu-i in stare sa ceara bani de la Guvern, ii in stare sa convinga strainasii de investitii in Timisoara?

  2. Chiar credeti ca ne imbatati cu apa rece.
    E o excursie prin care Goia ii nultumeste lui don Gigi pentru functia primita cadou.