Noutati :

Primarul din Jena ar putea deveni primarul lumii in 2014. Cum il puteti vota pentru premiul ‘Wolrd Mayor 2014’?

16 septembrie, 2014 - 11:30 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Primarul din Jena este nominalizat la Premiul World Mayor, pentru ca „a adus contributii remarcabile comunitatii lui si a dezvoltat o viziune pentru un mod de viata si munca urban”. Il puteti vota ca sa obtina titlul mult ravnit de mii de edili din intreaga lume. Atentie, insa! Vorbim despre localitatea Jena din Germania, infratita cu orasul Lugoj. Primarul Lugojului cere insa banatenilor o mana de ajutor pentru edilul neamt.

Fundatia filantropica Primarii Oraselor (City Mayors), decerneaza la fiecare doi ani Premiul World Mayor (Primarul Lumii). Nominalizarile au fost acceptate pana la mijlocul lunii mai 2014, lista finala cu cele 26 de nominalizari fiind publicata pe 18 iunie 2014. Castigatorii vor fi desemnati prin vot, proces ce va avea loc pana la mijlocul lunii octombrie. Abia in 2015 vom afla insa cine e primarul lumii.

Primarul castigator si inca doi contracandidati vor fi desemnati pe baza voturilor majoritare trimise prin e-mail, precum si pe baza puterii de convingere a motivelor si a marturiilor descrise de catre votanti. Printre cei nominalizati pe lista finala, alaturi de cei 25 de candidati se afla si primarul general Albrecht Schröter din orasul infratit Jena (Germania).

„Domnul Albrecht Schröter este un adevarat prieten al orasului Lugoj, lucru demonstrat prin sprijinul si numeroasele donatii catre institutiile publice din municipiul Lugoj – Spitalul Municipal, Detasamentul de Pompieri, Salprest si Meridian 22, Cantina de Ajutor Social si unitati de invatamant, prin implicarea in dezvoltarea si modernizarea transportului local, precum si prin organizarea de tabere scolare pentru elevii cu rezultate deosebite la invatatura. Pentru tot acest ajutor dorim sa venim in sprijinul lui, acordandu-i sustinerea noastra prin vot”, explica Francisc Boldea, primarul din Lugoj.

Cei care considera ca acest primar merita sa fie desemnat World Mayor 2014 (Primarul Lumii 2014), il pot vota printr-un e-mail trimis la [email protected], in care sa specifice motivele pentru care ar trebui sa castige.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...