Primarul din Dudestii Noi: „Nu as avea nicio retinere sa candidez la o comuna reunita”

c

Alin Nica, primarul comunei Dudestii Noi, a criticat proiectul de lege prin care se doreste unificarea unor comune si desfiintarea unor orase mai mici. Mai mult, el este convins ca acest proiect nu va deveni niciodata lege.

Primarul din Dudestii Noi, liberalul Alin Nica spune ca proiectul de lege privind reorganizarea administrativ – teritoriala, daca va fi pus in aplicare, nu va reduce costurile din administratie, ci dimpotriva.

Pe langa costurile de somnaj, ma intreb ce se intampla cu schimbarea actelor de identitate, cu drumurile de legatura. Consider ca acest proiect este o arma politica indreptata spre primarii PDL care au inceput sa fie vocali. Li se arata ce ar putea pati daca nu respecta linia partidului. Ar trebui sa discutam despre regionalizare mai degraba. Aceasta regionalizare pe criterii pur economice este de dorit”, a declarat Alin Nica. De asemenea, el considera ca o sa avem comune mai mari decat un judet intreg, ca suprafata.

In calitate de membru al Asociatiei Comunelor din Romania, Alin Nica spune ca a discutat cu mai multi primari din PDL care au inceput sa fie nemultumiti de masurile pe care le iau guvernantii. „Primarilor din PDL le este frica de aceasta pseudo-dictatura a PDL. Preconizez ca multi nu vor mai candida sub sigla PDL, deoarece nu au bani sa isi indeplineasca  promisiunile din campania electorala. Al doilea motiv este ca PDL scade in sondaje. Cel mai probabil vor candida din partea altor partide. Daca lucrurile merg asa cum merg astazi, va fi o batalie intre PSD si PNL pentru actualii primari PDL la alegerile din 2012”, considera Alin Nica.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...