Primarul din Comlos a omorat un biciclist cu masina

Accident mortal noaptea trecuta intre  Teremia si Comlos. Un biciclist si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de o masina. La volan se afla  primarul din Comlosu Mare, Nicolae Stefanescu. Biciclistul era beat, mergea pe mijlocul drumului, nu purta veste reflectorizanta si nici nu avea semnalizat vehiculul. Primarul spune ca l-a vazut prea tarziu si n-a mai apucat sa franeze. L-a luat in plin. Medicii de pe ambulanta sositi la fata locului n-au mai putut face nimic pentru biciclist. Inima ii incetase sa mai bata. Politistii au inceput cercetarile si ii vor intocmi soferului dosar penal pentru ucidere din culpa. Primarul va fi cercetat in libertate. Din primele cercetari, de vina a fost chiar victima intrucat nu avea niciun fel de dispozitive reflectorizante pe bicicleta si nici nu purta vesta.

Accident mortal noaptea trecuta intre  Teremia si Comlos. Un biciclist si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de o masina. La volan se afla  primarul din Comlosu Mare, Nicolae Stefanescu.

Biciclistul era beat, mergea pe mijlocul drumului, nu purta veste reflectorizanta si nici nu avea semnalizat vehiculul.

Primarul spune ca l-a vazut prea tarziu si n-a mai apucat sa franeze. L-a luat in plin. Medicii de pe ambulanta sositi la fata locului n-au mai putut face nimic pentru biciclist. Inima ii incetase sa mai bata.

Politistii au inceput cercetarile si ii vor intocmi soferului dosar penal pentru ucidere din culpa. Primarul va fi cercetat in libertate. Din primele cercetari, de vina a fost
chiar victima intrucat nu avea niciun fel de dispozitive reflectorizante pe bicicleta si nici nu purta vesta.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.