Noutati :

Primariile cer sute de milioane de lei pentru investitii in infrastructura. Bani nu sunt, decat o cincime din necesar

19 ianuarie, 2011 - 02:41 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

Primariile din Timis au solicitat Consiliului Judetean 444 de milioane de lei pentru investitiile in infrastructura. Consilierii judeteni, care lucreaza la elaborarea bugetului judetului spun ca nu sunt disponibili decat o cincime din banii solicitati.

Viorel Sasca, presedintele Comisiei Economice din cadrul CJT, spune ca primariile din judetul Timis au cerut, in total, 444 milioane de lei pentru investitiile in infrastructura. „Nu toate primariile se incadreaza sa primeasca banii solicitati. Circa doua treimi din solicitari sunt justificate, astfel ca necesarul ar fi de 300 – 320 milioane de lei”, a declarat Viorel Sasca.

Consilierul judetean spune ca, la nivelul CJT, pentru Criteriul IV, adica pentru proiectele de investitii sunt disponibili doar 60 de milioane de lei. „Se vor stabili cateva criterii in baza carora se vor aloca banii catre comune. In primul rand se va tine cont de proiectele incepute deja. De asemenea, trebuie sa vedem care sunt proiectele importante”, a mai declarat Viorel Sasca.

La nivelul intregului judet, primariile au depus 601 proiecte pe Criteriul IV, adica pentru investitii in infrastructura.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. „centralism patologic” numeste Nicolae Taran sistemul din Romania.
    Silutiile sunt simplu de dedus, unii le-au identificat cu 21 de ani in urma si au fost injurati ca vor secesiune.