Noutati :

Primarii comunelor de langa Timisoara s-au mobilizat si merg la cumparaturi pentru cei care nu se pot deplasa

16 martie, 2020 - 02:10 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
1

TIMISOARA. Mobilizare exemplara la nivelul primariilor din judetul Timis. Autoritatile locale din mai multe comune vor merge la cumparaturi in locul batranilor, a celor care nu se pot deplasa sau sunt in izolare la domiciliu.

Primarii din Sag si Ghiroda au anuntat ca cei care fac parte din aceste categorii pot suna la primarie pentru a cere ajutor in acest sens, iar un angajat va cumpara tot ce este necesar si va duce produsele direct acasa la cei care au nevoie.

„In aceasta perioada, daca cunoasteti persoane in varsta sau care din diferite motive nu se pot deplasa, reprezentanti ai primariei Sag vor face cumparaturi pentru aceste persoane. Alimente, medicamente, produse de necesitate imediata pot fi achiziționate si aduse la domiciliu de catre reprezentanti ai Primariei Sag, impreuna cu bonul fiscal.
Venim cu aceasta masura din dorinta de a respecta si incuraja statul acasa si de a respecta indicatiile oficiale.
Politia Locala Sag – Carmen Cocian 0742268231
Primar – Rosu Flavius 0742268223″, este mesajul transmis locuitorilor din comuna Sag.

Aceleasi masuri sunt luate si de cei din Ghiroda, iar mesajul este acelasi.

„Vrem sa contribuim cu tot ce putem la depasirea acestei situatii extrem de neplacute. Venim cu aceasta masura din dorinta de a incuraja statul acasa si de a respecta indicațiile oficiale.
Datele de contact la care ne puteți contacta sunt: 0743161868 – Politia locala”, anunta reprezentantii Primariei Ghiroda.

Astfel de masuri au fost luate si de autoritatile din alte comune de langa Timisoara, iar pe langa autoritati, si oamenii de rand si ONG-urile si-au oferit serviciile pentru a veni in sprijinul celor care au nevoie de ajutor.

Vezi mai jos harta in timp real a raspandirii coronavirusului in toata Romania, realizata de opiniatimisoarei.ro! DA CLICK si poti consulta numarul de infectati, de oameni aflati in izolare sau in carantina din fiecare judet!
Datele se actualizeaza odata cu raportarile Grupului de Comunicare Strategica.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Dumnezeu sa va binecuvinteze ! Bravoo !!!