Noutati :

Primaria Timisoara s-a judecat anul trecut in peste 6.000 de procese

8 februarie, 2014 - 04:58 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Numai anul trecut, Primaria Timisoara a avut 6.376 de procese, iar unul, poate cel mai important dintre ele a fost castigarea unui corp de cladire al Spitalului de Copii „Louis Turcanu”.


Potrivit unui raport al primarului Nicolae Robu privind activitatea Serviciului Juridic care se afla in subordinea acestuia de aproximativ un an, Primaria Timisoara a avut numai anul trecut peste 6.000 de procese.

„Anul trecut, Primaria a avut 6.376 de cauze din care: la Inalta Curte de Casatie si Justitie 469, Curtea Constitutionala 46 cauze, Curtea de Apel 1.026,  Tribunal 2.257, Judecatorie 2.269, Parchet 23, Executor Judecatoresc 41, Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara 245.  De asemenea, in 2013 au fost constituite 586 de dosare noi, din care 24 sunt procese pentru obligarea persoanelor care au incalcat disciplina in constructii sa intre in legalitate”, se arata in raportul primarului.

Potrivit acestuia, unul dintre cele mai importante procese castigate e pentru corpul de chirurgie al Spitalului de Copii ”Louis Turcanu” din Timisoara. Decizia finala a fost data de Curtea de Apel Timisoara, iar la aceasta decizie nu a fost declarat recurs.

”Apelul formulat de Reiber Henriette Lydia a fost respins de Curtea de Apel Timisoara, instanta retinand ca in mod corect prima instanta a stabilit ca aceasta are dreptul doar la masuri reparatorii in echivalent si a obligat-o sa lase reclamantilor imobilul. Pana in prezent, nu am fost anuntati referitor la vreun recurs”, a spus Robu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. In compensatie, imediat, parcarea dintre fantana cu Punctele Cardinale si Piata Unirii a fost data in folosinta exclusiva a Curtii de Apel Timisoara, cu sfidarea drepturilor timisorenilor cu sau fara abonamente si cu ignorarea drepturilor riveranilor proprietari de masini. In cazul altor institutii, in astfel de situatii s-a acordat drept de parcare pe numai pe acea parte a strazii pe care are front cladirea institutiei. In cazul Curtii de Apel s-a dat toata parcarea si pe o parte si pe alta. Oare, dece ? Este un posibil trafic de influenta, mascat. Timisoreni, pregatiti-va sa cam pierdeti procesele cu Primaria Mun. Timisoara.