Noutati :

Primaria Timisoara premiaza performanta. Cei mai buni elevi si studenti vor fi recompensati!

5 decembrie, 2016 - 03:04 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. A devenit deja o traditie ca Primaria Timisoara sa ii premieze, la final de an, pe cei mai silitori elevi si studenti care invata in oras. De asemenea, tinerii cercetatori, dar si artistii timisoreni vor fi recompensati de reprezentantii municipalitatii.

Gala Excelentei Timisorene este un eveniment traditional anual, dedicat timisorenilor care s-au evidentiat prin rezultate deosebite in diferite domenii de activitate, fiind organizat de Primaria Municipiului Timisoara si finantat de Consiliul Local Timisoara.

Miercuri, 7 decembrie 2016, de la ora 10.00, in sala de concerte a Filarmonicii „Banatul” din Timisoara vor fi acordate premii si diplome pentru elevii claselor V-XII, care au obtinut media 10 la invatatura in anul scolar 2015-2016. In cadrul acestui eveniment va fi premiat corul de copii „Cantanti” si corul de voci egale „Lebedele”, care vor sustine si o reprezentatie artistica.

O alta premiere va avea loc luni, 12 decembrie 2016, la ora 12.00. in Sala de Cenaclu a Filialei Timisoara a Uniunii Scriitorilor din România, vor fi premiate operele literare pentru anul editorial 2015.

Miercuri, 14 decembrie, de la ora 13.00, in Sala de Consiliu a Primariei Municipiului Timisoara vor fi decernate diplome si premii elevilor merituosi care au obtinut nota 10 la examenul de Bacalaureat, olimpicilor internationali si profesorilor lor coordonatori.

Tot in data de 14 decembrie, in Amfiteatrul Alexandru Rogojan al Universitatii Politehnica, bd. V. Pârvan nr. 2 corp D, vor fi premiati studenti si tineri cercetatori din mediul universitar timisorean, care s-au remarcat pe parcursul anului 2016 prin rezultate exceptionale.

Finalul Galei Excelentei va avea loc in data de 15 decembrie, la ora 13.00, in Sala de Consiliu a Primariei Municipiului Timisoara, unde vor fi premiati artistii timisoreni.

Primaria Municipiului Timisoara premiaza in acest an 429 de elevi care au obtinut media 10 la invatatura in anul scolar 2015-2016, 3 elevi merituosi care au obtinut nota 10 la examenul de Bacalaureat, 16 olimpici internationali si profesorii lor coordonatori, 36 de studenti eminenti, 4 cercetatori si 109 artisti.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...