Noutati :

Primaria Timisoara pregateste o noua editie a Targului de Paste in Piata Victoriei

4 martie, 2014 - 06:38 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Primaria Municipiului Timisoara impreuna cu Casa de Cultura a Municipiului organizeaza Targul de Pasti, in perioada 5 – 23 aprilie 2014, in Piata Victoriei. Comerciantii pot depune cererile la primarie.

Casutele vor fi amplasate in Piata Victoriei la cea de-a saptea editie a Targului de Paste.

Comerciantii care sunt interesati de participarea la Targul de Pasti vor trebui sa depuna, intre 5-17 martie, la Primaria Municipiului Timisoara, la camera 12, Serviciul Relationare Directa cu Cetatenii, la ghiseele nr. 3 si nr. 4, pentru Directia Comunicare (orar: luni, miercuri, joi, vineri 08:30 – 16:30 si marti 08:30 – 18:30) urmatoarele documente:

• formular (word) (pdf) de participare la Targul de Pasti;
• CD cu pozele si lista produselor co­mercializate;
• poze ale casutei, in cazul in care comerciantul detine casuta;
• copie xerox dupa actele firmei sau dovada faptului ca agentul economic este constituit intr-una din modalitatile prevazute de lege in vederea desfasurarii de activitati cu scop lucrativ
• certificat de calitate sau orice alt document care atesta calitatea si specificul produselor comercializate
• date de contact

Totodata, trebuie precizate detaliile referitoare la necesarul tehnic pentru buna functionare a activitatii (curent electric, apa si altele).

Cei care comercializeaza produse alimentare au nevoie de avizul prealabil al Directiei Sanitar Veterinare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...