Noutati :

Primaria Timisoara ia masuri anti-canicula abia dupa Codul Portocaliu. Unde puteti suna daca nu functioneaza fantanile publice!

10 august, 2013 - 08:32 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Dupa doua zile de Cod portocaliu, reprezentantii Primariei Timisoara si-au dat seama ca ar fi cazul sa dispuna si cateva „masuri suplimentare” anti-canicula. Asa se face ca au activat un dispecerat pentru interventii la fantanile publice.

„In aceste zile cu temperaturi extreme, viceprimarul Dan Diaconu a dispus luarea unor masuri suplimentare. Astfel, incepand de vineri, 9 august, numarul echipelor de interventie la fantanile publice s-a dublat pentru a se asigura functionarea lor permanenta si curatarea lor. A fost activat recent si dispeceratul pentru interventii, care functioneaza 24 din 24”, au anuntat reprezentantii Primariei Timisoara.

Codul portocaliu de canicula s-a incheiat vineri, cand meteorologii au emis Cod Galben pentru data de 10 august, cu temperaturi in jurul valorii de 35 de grade.

Potrivit viceprimarului Diaconu, firma care are ca obiect lucrari de intretinere si reparatii fantani publice forate in Timisoara, a pus la dispozitie dispeceratul permanent pentru interventii, inclusiv in zilele nelucratoare si de sarbatori, la numarul de tel. 0256.434.078.

In Timisoara exista 92 fantani publice, raspandite in toate cartierele.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor