Noutati :

Primaria Timisoara face angajari! Ce posturi sunt disponibile?

3 august, 2016 - 12:40 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Primaria Timisoara va suplimenta personalul la proaspat infiintatul Serviciu Public de Crese. Posturile suplimentate sunt destinate atat personalului de specialitate, cat si celui necalificat. Astfel, in total, la Serviciul Crese va putea angaja inca 17 oameni, pe langa cei care erau deja stabiliti in grila de salariati.

Infiintat in urma cu aproximativ trei luni, Serviciul Crese Timisoara avea stabilita o grila de 167 de salariati, care urmeaza sa lucreze in cele sase crese din subordine: Fat Frumos, Cosanzeana, Harap Alb, Sanziana, Zana Zorilor si Luceafarul. In total, in aceste crese vor fi ingrijiti de 405 copii.

Suplimentarea numarului de posturi cu de asistente medicale vine pentru a acoperi in totalitate programul de functionare al creselor. Astfel, vor putea fi angate 9 persoane pe post de asistent medical. De asemenea, a fost crescut si numarul de posturi pentru muncitori necalificati, de medici si de ingrijitori.

 

CITESTE SI: Timisorenii care vor sa isi inscrie copiii la cresa au cui sa se adreseze. Cu ce se va ocupa un nou serviciu din cadrul Primariei?

Pe langa suplimentarea personalului, consilierii au decis sa acorde Serviciului Crese si un imobil pe strada Dragasani nr. 1, care are destinatia de sediu social.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Aplic:
    Stiu C, C++, C#, Java ….n-am avut erori ( erau de la Z)