Primaria Timisoara cumpara servicii de imprimare, de copiat documente, fax si scanare acte de aproape 1 milion de euro

TIMISOARA. Noi achizitii in Primaria Timisoara. Municipalitatea vrea sa incheie un contract cadru pe 3 ani ca sa-si asigure servicii de imprimare, copiere, fax si scanare documente si cauta o firma care sa se ocupe de toate acestea.

CITESTE SI: Se intoarce la frumusetea de odinioara. Porneste reabilitarea la Casa Armatei din Piata Libertatii, la Timisoara, cu peste 8 milioane de euro 

A fost lansata o licitatie in Sistemul Eelctronic de Achizitii Publice, iar suma prevazuta de la bugetul local este de 3.969.000 lei fara TVA, adica aproximativ 1 milion de euro cu TVA.

In baza acordului-cadru se va incheia cate un Contract Subsecvent o data la 12 luni, sau ori de cate ori este nevoie in functie de fondurile alocate. Cantitatile minime si maxime aferente acordului cadru: Cantitate minima Acord cadru: chiria pe 36 luni pentru 20 echipamente si imprimare 7.620.000 pagini A4; Cantitate maxima Acord cadru chiria pe 36 luni pentru 40 echipamente si imprimare 22.860.000 pagini A4; Valoarea maxima estimata (fara TVA) a acordului cadru este de: 3.969.000 lei fara TVA.
Cantitatile minime si maxime aferente contractului subsecvent: Cantitate minima: chiria pe 12 luni pentru 20 echipamente si imprimare 635.000 pagini A4; Cantitate maxima: chiria pe 12 luni pentru 40 echipamente si imprimare 7.620.000 pagini A4; Valoarea maxima estimata (fara TVA) a celui mai mare contract subsecvent: 1.323.000,00 lei fara TVA„, se arata in documentatia postata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 22 decembrie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Tzukr spune:

    Deci despre „dosarul digital” recte digitalizarea serviciilor ce se mai aude? Dosarul cu sina este BIBLIA administratiei romanesti. Imi pare rau ca nimeni nu este capabil sa inteleaga ca nu va disparea NICIODATA! Tinerii frumosi si liberi ai zilelor noastre trebuie sa aiba si ei parte de deziluzia traita de parintii nostrii si de noi. Trebuie sa inteleaga ca NU se poate pune caruta inaintea boilor. Niciodata.

  2. Gicu spune:

    Cine zicea ca n are primaria bani ? Pt chestii slabe au bani dar pt lucruri importante nu au! Niste sarlatani care ne mananca banii cum vor ei!