Noutati :

Primaria Timisoara cauta city manager. Nicolae Robu si-a numit sefi la noile directii. Afla cine sunt!

28 ianuarie, 2013 - 12:58 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Directori noi la Primaria Timisoara. Pentru noua organigrama, primarul Nicolae Robu a numit zilele trecute directorii interimari. Mai mult, dupa mai bine de 6 luni de la instalarea in functie, primarul cauta si un city manager. Postul va fi scos la concurs.

Alina Pintilie, sefa de Birou la Directia Comunicare, este, oficial, noul director interimar al acestei directii.

Alina Pintilie lucreaza in Primaria Timisoara de 7 ani. Din 2007 a fost numita la Directia de Comunicare. A terminat Facultatea de Jurnalism si chiar a lucrat o vreme in presa locala. A luat insa drumul administratiei.

Noua Directie pentru institutii scolare, sanitare, sportive si culturale are si ea un sef interimar. Este vorba despre Mihai Costa.  Lucreaza si el de ani buni in institutia de pe C.D. Loga.Costa a fost sef al Directiei de Sport si s-a ocupat indeaproape de administrarea bazelor sportive din oras.

La Directia cladiri, terenuri si dotari diverse sef interimar este cel care pana acum a condus Directia de Patrimoniu – Marin Staia, a anuntat primarul Timisoarei.

Acestia vor ramane pe functii pana cand va fi organizat concurs pentru posturile lor. Si postul de city manager va fi scos la concurs in perioada urmatoare.

„Am decis scoaterea la concurs a postului de city manager. Urmeaza procedura legala, este un timp, postul ramane anuntat, se pot depune candidaturile si vom avea concurs. Vom avea un proiect de hotarare care va intra pe ordinea de zi care va aproba acest demers, asa este procedura”, a declarat Robu.

CITESTE SI: Puterea obisnuintei: Primarul Robu, confundat cu primarul Ciuhandu la votarea noii organigrame a Primariei TimisoaraInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Afara cu AURA JUNIE !!! cea mai incompetenta persoana din Primarie !

    Afara cu COJOCARI !!! epava comunista din vina caruia Timisoara a devenit orasul tiganilor !