Noutati :

Primaria majoreaza tarifele la chiriile pentru spatiile comerciale. Afla cu cat cresc!

19 ianuarie, 2012 - 04:12 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Primaria Timisoara vrea sa majoreze tarifele la chirii pentru spatiile pe care le detine, care au alta destinatie decat aceea de locuinte. Este vorba in principal despre spatiile comerciale.

Potrivit unui proiect de hotarare, incepand cu 1 februarie, tarifele de baza lunare pe metru patrat la chiriile pentru spatiile cu alta destinatie decat cea de locuinta, aprobate prin hotarare de consiliu local, se majoreaza cu 5,79%, reprezentand rata inflatiei pentru anul 2011.

Chiria lunara va fi reactualizata pe durata derularii contractului, prin hotarari ale Consiliului Local al Timisoarei, dupa realizarea unei dezbateri publice.

„In prezent, chiria lunara pentru spatiile cu alta destinatie decat aceea de locuinta se calculeaza potrivit tarifelor de baza pe m.p. prevazute in Hotararea Consiliului Local nr. 2 din 2011. Din comunicarea Institutului National de Statistica inregistrata de Primaria Timisoara rezulta ca pentru anul 2011 rata inflatiei aferenta anului 2010 a fost de 5,79%”, se arata in referatul atasat proiectului de hotarare.

Proiectul va intra pe ordinea de zi din sedinta ordinara a Consiliului Local de la sfarsitul acestei luni.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. ALO, DOM ZIARIST!
  UNA LA MANA:
  INFLATIA E PE 2011 ORI PE 2010!
  DOI LA MANA:
  CARE ESTE CUANTUMUL CHIRIILOR, PE ZONE SI PE TIPURI DE SPATII ,TERENURI, CA UNII DINTRE NOI FAC CU „HERTZU” LA AFLAREA LOR…
  ALTADATA, FITI MAI PE FAZA!
  ASTEPTAM TABELUL CU CHIRIILE!
  OF,OF, MAI MAI!