Noutati :

Primaria mai plateste peste 300.000 de lei din bugetul local pentru modernizarea Spitalului „Victor Babes”

12 aprilie, 2011 - 02:40 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Consilierii locali ar putea aproba in aceasta luna atribuirea a aproape 312.000 lei din bugetul local pentru lucrari suplimentare la Spitalul de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie „Victor Babes”. Asta desi Timisoara primeste aproape 3,8 milioane de lei de la Uniunea Europeana.

Contractul a fost semnat deja la sfarsitul anului 2010, iar in luna ianuarie a anului 2012 ar trebui sa avem un spital reabilitat, modernizat si echipat dupa normele europene. Vor avea loc modificari in 4 ambulatorii din cadrul spitalului.

Reprezentantii municipalitatii spun insa ca mai este nevoie de bani, pentru executia unei instalatii de dren pentru apa de ploaie, pentru executia instalatiei de curenti slabi, pentru realizarea unei retele de oxigen si aer comprimat si pentru amenajari interioare pentru corpul C+D al spitalului.

Instalatia de curenti slabi se refera la realizarea unei instalatii pentru accesul personalului medical la internet si la sursele de comunicatie. „Lucrarea este oportuna, avand in vedere interventia majora actuala, si faptul ca dupa finalizarea lucrarilor de modernizare, nu se poate interveni cu niciun fel de modificare pe o perioada de 5 ani”, explica Aura Junie, sefa Directiei de Dezvoltare din cadrul municipalitatii. Edilii spun ca lucrarile sunt unele neprevazute si sunt conexe proiectului semnat anul trecut in septembrie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...