Primaria imparte direct banii la scoli printr-un nou serviciu

Primaria Timisoara va prelua cele trei centre bugetare din Timis care impart banii la scoli. Decizia a fost luata dupa ce primaria a primit institutiei care sa se ocupe strict de alocarea banilor pentru scoli. "Avem o hotarare de consiliu local care ne permite acest lucru. Nu are nicio legatura cu faptul ca noi am dat oameni afara. Acum se infiinteaza un nou serviciu in cadrul Directiei Economice. Personalul centrelor bugetare va fi preluat prin transfer odata cu activitatea financiara prin protocol de predare-preluare. Acesti oameni, se vor ocupa strict de atribuirea fondurilor pentru liceele, scolile generale si gradinitele pe care le avem in subordine", a declarat primarul Gheorghe Ciuhandu. Centrele care intra in subordinea primariei sunt: Centrul bugetar Moisil, Centrul bugetar Energetic si Centrul bugetar Gradinite, totalizand 8 angajati. Decizia Primariei de a infiinta noul serviciu a fost luata dupa ce mai multe scoli si gradinite din oras au ramas fara caldura la inceputul toamnei

Primaria Timisoara va prelua cele trei centre bugetare din Timis care impart banii la scoli. Decizia a fost luata dupa ce primaria a primit institutiei care sa se ocupe strict de alocarea banilor pentru scoli.

„Avem o hotarare de consiliu local care ne permite acest lucru. Nu are nicio legatura cu faptul ca noi am dat oameni afara. Acum se infiinteaza un nou serviciu in cadrul Directiei Economice. Personalul centrelor bugetare va fi preluat prin transfer odata cu activitatea financiara prin protocol de predare-preluare. Acesti oameni, se vor ocupa strict de atribuirea fondurilor pentru liceele, scolile generale si gradinitele pe care le avem in subordine”, a declarat primarul Gheorghe Ciuhandu.

Centrele care intra in subordinea primariei sunt: Centrul bugetar Moisil, Centrul bugetar Energetic si Centrul bugetar Gradinite, totalizand 8 angajati. Decizia Primariei de a infiinta noul serviciu a fost luata dupa ce mai multe scoli si gradinite din oras au ramas fara caldura la inceputul toamnei

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.