Noutati :

Primaria imparte direct banii la scoli printr-un nou serviciu

9 noiembrie, 2010 - 02:14 PM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

Primaria Timisoara va prelua cele trei centre bugetare din Timis care impart banii la scoli. Decizia a fost luata dupa ce primaria a primit institutiei care sa se ocupe strict de alocarea banilor pentru scoli.

„Avem o hotarare de consiliu local care ne permite acest lucru. Nu are nicio legatura cu faptul ca noi am dat oameni afara. Acum se infiinteaza un nou serviciu in cadrul Directiei Economice. Personalul centrelor bugetare va fi preluat prin transfer odata cu activitatea financiara prin protocol de predare-preluare. Acesti oameni, se vor ocupa strict de atribuirea fondurilor pentru liceele, scolile generale si gradinitele pe care le avem in subordine”, a declarat primarul Gheorghe Ciuhandu.

Centrele care intra in subordinea primariei sunt: Centrul bugetar Moisil, Centrul bugetar Energetic si Centrul bugetar Gradinite, totalizand 8 angajati. Decizia Primariei de a infiinta noul serviciu a fost luata dupa ce mai multe scoli si gradinite din oras au ramas fara caldura la inceputul toamnei

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor