Noutati :

Primaria cauta noi firme care sa construiasca parcarile subterane din Timisoara, dupa ce americanii au renuntat. Ofertele se depun pana in 18 aprilie

6 aprilie, 2011 - 08:52 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0


TIMISOARA.
Au stabilit unde vor fi construite parcarile si care sunt preturile necesare pentru constructii, insa nu are cine sa le faca. Primaria Timisoara si Administrarea Domeniului Public cauta din nou parteneri, dupa ce saptamana trecuta americanii au anuntat ca nu sunt multumiti de conditiile din caietul de sarcini.

Municipalitatea asteapta firme straine care sa-si doreasca sa le faca parcari timisorenilor. Daca in urma cu o saptamana nimeni nu a vrut sa se implice in proiect, acum edilii orasului au sperante noi. Daca nici acum nu-si gasesc partenerul, consilierii locali au anuntat deja ca vor sa schimbe caietul de sarcini.

Ofertele se pot depune la sediul ADP de pe Splaiul Nicolae Titulescu nr. 10 pana in 18 aprilie, la ora 9.00. Informatii se pot obtine si de la numarul de telefon al societatii – 0256.493.393.

Locatiile in care vor fi construite parcarile subterane au fost deja stabilite. Este vorba despre Parcul Botanic, care are si 15 strazi arondate, zona Bratianu-Ungureanu, care are 17 strazi aronate, si zona Oituz – Tribunal, cu 19 strazi arondate.

Terenurile necesare au fost deja atribuite catre ADP pentru o perioada de 49 de ani, iar pentru ele, dar si pentru strazile din zona adiacenta, Primaria Timisoara pune la dispozitia celor ce vor sa construiasca parcarile si toate documentele necesare.

Potrivit Caietului de sarcini, pe baza caruia se va selecta partenerul si se va negocia contractul de asociere in participatiune, ADP va conduce administrarea, gestiunea si managementul asocierii, iar firma ofertanta va finanta intreaga investitie. Pentru a participa la licitatie, viitorul partener al municipalitatii trebuie sa plateasca o garantie de 200.000 de euro, pe care o va primi inapoi la semnarea contractului.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...