Noutati :

Prima policlinica privata din Timisoara, la mai bine de 20 de ani de la infiintare. Traditie pastrata prin profesionalism, la Clinica Dr. Citu!

23 mai, 2016 - 11:15 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Cu o traditie de peste 20 de ani, Policlinica Dr. Citu este prima policlinica particulara deschisa in Timisoara care, desi a pornit cu o singura specializare, a ajuns sa acopere o arie larga de servicii medicale. Policlinica a fost infiintata in anul 1993 de profesorul universitar dr. Dumitru Citu, ca o clinica de sine statatoare atat prin constructie, cat si prin serviciile medicale.

poza3

Daca la inceput, policlinica s-a axat in mod deosebit pe serviciile specializate in Obstetrica si Ginecologie, Laborator de analize in biochimie, Hematologie, Citologie si Bacteriologie, de-a lungul timpului, clinica s-a dezvoltat constant, incluzand o serie de alte specializari, precum gastroenterologie si medicina interna, dermatologie si cardiologie, endocrinologie si bacteriologie.

clinica-dr-citu (3)

 

Astfel, in continuare prima specializare, cu care clinica a pornit la drum in urma cu mai bine de 20 de ani, este asigurata de medici de succes. In cadrul sectiei de Obstetrica- Ginecologie, pacientele pot alege sa fie tratate de specialistii Dr. Cosmin Citu, Dr. Daniela Chiriac, Dr. Ladislau Cseke, Dr. Hanna Ibrahim, Dr. Zoltan Hadnagy, Dr. Laura Hanas, Dr. Carmen Ionescu, Dr. Mihaela Zahner si Dr. Carmen Danciulescu.

clinica-dr-citu (42)

Pacientii pot beneficia si de investigatii de cardiologie, care sunt realizate de Dr. Istvan Gyalai. Interventiile de Gastroenterologie sunt asigurate de Dr. Christian Banciu, in timp ce Medicina Muncii este realizata de Dr. Oana FiT, medic specialist Medicina Muncii si Dr. Hortensia Citu – medic generalist.

Sectorul de Dermatologie este acoperit de unul dintre cei mai renumiti specialisti din Timisoara, medicul Ovidiu Darie, in timp ce partea de Endocrinologie este acoperita de Dr. Ioana Golu. Nici pacientii care au nevoie de interventii chirurgicale nu au fost uitati, iar acest sector este condus de medicul Sorin Chiriac.

clinica-dr-citu (21)

 

Pentru a acoperi solicitarile pacientilor, au fost dezvoltate mai multe specializari, printre care si Neurologia, sector acoperit de Dr. Manuela Suici si Urologia, unde pacientii sunt tratati de Dr. Cosmin Secasan. Partea de ORL este asigurata de medicii Roxana Popa si Delia Horhat.

O alta specializare pe care Clinica Dr. Citu o are este cea de Psihiatrie, asigurata de medicul Magdolna Gordan. De Nutritie si Dietetica se ocupa dr. Eva Bocso, in timp ce cabinetul de Psihologie este impartit de Alina Crisan si Simona Moroaica.

In continuare, una dintre primele specializari ale clinicii, este asigurata de medici dintre cei mai buni. Astfel, in Laboratorul de analize medicale lucreaza Dr. Corina Medre, medic specialist in medicina de laborator, si Floare Micota, Biolog principal.

policlinica citu aparatura medicala aparate salon clinica (5)

Cu toate ca gama de specializari medicale a crescut considerabil, in ultimii 20 de ani, reprezentantii clinicii au tinut cont intotdeauna de nevoile pacientilor. Astfel, din punct de vedere financiar, serviciile clinicii sunt accesibile tuturor.

„Inca de cand am deschis clinica, in ’93, am tinut cont si de posibilitatile oamenilor. Suntem una dintre cele mai bune clinici, dar sa nu exageram cu preturile. Si acum, dupa mai bine de 20 de ani, ne ghidam dupa aceleasi principii. Am dezvoltat clinica din punct de vedere al specializarilor, dar ne dorim sa oferim tuturor posibilitatea sa aiba acces la serviciile noastre. Conditiile la noi sunt la nivelul unei clinici private, insa preturile sunt mai mici decat in alte clinici. In plus, incercam sa le oferim pacientilor nostri si diferite pachete promotionale”, a declarat Diana Citu, managerul Policlinicii Dr. Citu.

clinica-dr-citu (32)

Policlinica Dr. Citu se afla in Timisoara, pe strada Victor Babes nr. 27, in zona Cluj. Iar cei care doresc sa beneficieze de servicii dintre cele mai sigure, la standarde moderne, isi pot face o programare pentru oricare dintre specializari, la unul dintre urmatoarele numere de telefon: 0256-494.619, 0746-051.082,0737-908.800.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...