Prima parcare etajata, cu 250 de locuri, ce ar putea fi amenajata de primarie la Timisoara, dupa Revolutie. 4 firme vor sa faca Studiul de Fezabilitate

TIMISOARA. In 2019, planul era supus consultarii timisorenilor, iar in 2020 ni se aratau primele desene cu viitoarea parcare supraetajata programata a fi ridicata in vecinatatea Spitalului de Copii Louis Turcanu la Timisoara.

CITESTE SI: Soc total pentru administratia Fritz. Proiectul privind cresterea tarifelor la caldura in Timisoara respins de consilierii locali. Prea putine voturi pentru majorarea gigacaloriei 

Primaria a anuntat ca doreste sa continue realizarea proiectului privind parcarea de 250 de locuri pe strada Iosif Nemoianu nr. 3, initiat de vechea administratie. Aceasta ar urma sa fie ridicata in vecinatatea cantinei Liceului Nikolaus Lenau, pe un teren cu o suprafata de aproape 5.000 mp. Pe aceasta parcela insa se gasesc imobile apartinand Spitalului de Copii, intre care Ambulatoriul de Specialitate si casa Ronald McDonald, unde stau parintii copiilor internati pe perioada indelungata. In primavara s-a reusit intocmirea Planului Urbanistic de Detaliu, iar in noiembrie primaria a scos la licitatie Studiul de Fezabilitate.

4 firme s-au inscris la licitatie pana la termenul limita de depunere a ofertelor. Este vorba de Studio Art Construct, SC D-CONTEXT STUDIO, MAXTUI&ASSOCIATES si Banat Tekno Plus care vor sa faca documentatia. Valoarea contractului era estimata la 247.058 lei fara TVA.

Aceasta ar putea fi prima parcare supraetajata, facuta din bani publici, in ultimii mai bine de 30 de ani la Timisoara.

Pe cele 250 de locuri prevazute in noua parcare isi vor putea lasa masinile atat angajatii spitalului, cat si timisorenii care au treaba in zona.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. kkk spune:

    Bai ma omorati cu studiile voastre de fezabilitate.Modul cel mai bun de a fura legal,nu-i asa bai Donimic?