Noutati :

Prim Vicepresedintele PDL Timisoara Dupta Pavel Ernest, despre relatia PDL – PNL in Timisoara

11 iulie, 2014 - 04:10 PM
Autor: Anonim      
Categorie: POLITIC
0

Si la Timisoara, asa cum si  in alte organizatii din teritoriu, pregatirea fuziunii dintre PDL si PNL a inceput. Dupa o prima intalnire intre Presedintele PNL Timisoara Dan Diaconu, Presedintele PDL Timisoara Cornel Samartinean si Prim Vicepresedintele PDL Timisoara Dupta Pavel Ernest, a urmat protocolul semnat de cele 2 organizatii alaturi de PNTCD Timisoara, care prevede colaborarea pe plan politic si administrativ.

„Prin prezentul protocol, am hotarat sa ne aliem, formând o platformă politică de centru-dreapta, la nivelul municipiului Timişoara, având drept scop colaborarea politico-administrativă în vederea susţinerii proiectelor comune în administraţia publică locală a municipiului Timişoara. Urmatorul pas, la nivelul organizatiilor PDL si PNL Timisoara, este intalnirea comisiilor de negociere stabilite, care au rolul sa armonizeze activitatile celor doua organizatii locale, astfel incat sa fim pregatiti pentru actiunile comune ce vor urma, tinand cont de faptul ca pe data de 26 iulie Biroul Permanent National al PDL, a hotarat convocarea Conventiei Nationale a partidului, pentru a aproba procesul de fuziune cu PNL. Tot in aceasi zi, si colegii de la PNL vor avea, in acelasi scop, Congresul partidului”, a declarat pentru opiniatimisoarei.roDupta Pavel Ernest – prim vicepresedintele PDL Timisoara.

Dupta Pavel Ernest  considera ca micile inadvertente inerente unui astfel de proiect politic sunt usor de depasit, avadn in vedere scopul final: unificarea dreptei pe scena politica din Romania. Acesta a mai adaugat: „Este un pas urias in procesul de unificare a dreptei din Romania, si trebuie sa consideram acest eveniment ca fiind de interes national, lasand deoparte, si unii si altii, diferitele orgolii care pot ingreuna acest proces. Sunt persoane si la noi si la PNL, care au diverse puncte de vedere privind denumirea noului partid, imn, culori, dar observ din intalnirile noastre commune, ca  unificarea dreptei este mai importanta decat orice, pentru ca numai in acest fel putem sa invingem PSD, si  sa continuam parcursul European al Romaniei.”Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...