Prezicatorii au anuntat ca in noiembrie incepe al III-lea Razboi Mondial

S-au facut mai multe predictii cu privire la iminenta izbucnirii Celui De-al Treilea Razboi Mondial, insa clarvazatoarea bulgara Vanga a declarat ca acest lucru se va intampla in noiembrie noiembrie 2010.

„Totul va incepe ca un razboi obisnuit, insa se va indrepta catre un razboi nuclear, chimic. Cel de-al Treilea Razboi Mondial se va sfarsi in octombrie 2014”, a spus prezicatoarea Vanga

Credibilitatea clarvazatoarei Vanga din Bulgaria se pare ca este aproape de nezdruncinat, insusi Gorbaciov obisnuind sa se ghideze dupa prezicerile sale.

De altfel, Vanga a mai prezis: cel de-Al Doilea Razboi Mondial, moartea lui Stalin si prabusirea comunismului.

Ar trebui sa ignoram aceste preziceri?

Profesorul Dr. Micheal Salla le-a legat de activitatea extraterestra si impactul ei asupra Pamantului.

Si tehnologia web-bot, specializata in preziceri realizate pe baza datelor adunate de pe internet, merge in aceeasi directie. Astfel, Vanga, cat si internetul si chiar Nostradamus arata spre o conflagratie universala.

Chiar daca razboiul va incepe in noiembrie acest lucru nu va aduce si sfarsitul lumii, potrivit acestor prezicatori, care au vazut in viitor o viata „lunga si prospera” – de 5.000 de ani, pentru Planeta Albastra.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Nu mai credeti în preziceri războaie au fost dea lungul timpurilor se poate să înceapă dar nu neaparat că prezice cineva.