Opinia Timisoarei

Prezentati adeverinta de salariu daca vreti sa circulati gratis cu RATT, la Timisoara, timp de o luna!

TIMISOARA. S-a lamurit misterul! Timisoreanul care vrea sa circule gratis cu autobuzele si tramvaiele RATT trebuie sa ceara adeverinta de salariu de la locul de munca. Mai mult, sa mearga cu ea la chioscul RATT si sa o arate vanzatorilor de bilete cat castiga.

In cazul in care calatorul se conformeaza, are sub 2.000 de lei leafa pe luna si, foarte important, buletin de Timisoara sau flotant, atunci primeste transport gratuit pana in 15 ianuarie! Doar atunci. Cine nu valideaza cardul, risca amenzi!

Potrivit RATT, teoria primarului Nicolae Robu, care spunea marti ca abonamentele gratuite se vor elibera prin accesarea bazei de date a Directiei de Finante, nu sta in picioare. Ceea ce arata asadar opiniatimisoarei.ro s-a adeverit: Finantele nu dau nimanui acces la baza de date cu veniturile timisorenilor.

Marti, alesii locali au decis ca acei calatori RATT cu domiciliul in Timisoara sau flotant in capitala Banatului si cu venituri sub 2.000 de lei, brut, lunar, pot beneficia de gratuitate pana in 15 ianuarie. Primaria ar urma sa plateasca regiei aproape 1 milion de euro, doar pentru o luna. In hotararea ce au aprobat-o nu scria insa cum se aplica gratuitatea.

„Acestia trebuie sa-si ridice de la orice chiosc RATT cardul de transport pe baza buletinului in original si al adeverintei de venit de la locul de munca. Cei care au deja un card RATT trebuie sa-l incarce cu titlul de abonament gratuit tot la chioscurile RATT pe baza buletinului si a adeverintei de venit. Beneficiarii de gratuitati vor semna la chioscurile RATT o declaratie pe propria raspundere in acest sens”, transmit reprezentantii RATT.

Abonamentele gratuite se vor elibera incepand cu 12 decembrie 2013 si vor fi valabile doar pana in 15 ianuarie 2014. Fara cardul de transport RATT activat, gratuitatea nu se aplica. In plus, celelalte categorii de gratuitati raman neschimbate.

CITESTE SI: Gratis pe RATT doar cu buletin de Timisoara si numai cu venit sub 2.000 de lei, lunar. Cum dovedesc timisorenii cat castiga?

Chioscurile RATT unde se elibereaza abonamentele gratuite sunt urmatoarele: Piata 700, Intrarea Doinei nr. 2, bucla Torontal, Lipovei, Piata Traian, Modern, AEM, Dambovita, Pod Calea Sagului, Piata Balcescu, Gara de Nord, Bulevardul Sudului, Traian Grozavescu, Strada Cluj.

CITESTE SI:  Absurditate marca Primaria Timisoara! Gratuitate pe RATT doar pentru timisorenii cu salariul sub 2000 de lei pe luna. Finantele: Noi nu dam veniturile oamenilor din baza de date!

Exit mobile version